Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warcraft shání herce


ikona
Mr. Hlad
warcraft
Kdo by se mohl objevit v připravované adaptaci epické fantasy?  

Fanoušci herní série Warcraft už možná ani nedoufali, že se dlouho slibovaný film natočí, ale zdá se, že to nakonec přeci jenom dopadne. Za těch pár let, co se o projektu mluví, se objevilo hned několik režisérů, ale nakonec bude za kamerou sedět Duncan Jones, který umí natáčet dobré filmy a nepotřebuje k tomu moc peněz. Což je kombinace, na níž Hollywood vždycky slyší. Natáčení má odstartovat už v lednu a ze všech stran je slyšet, že Warcraft bude spíš poctivou fantasy než filmem, který se bude snažit za každou cenu potěšit jen fanoušky hry.

Každopádně teď už se začíná mluvit i o hercích a padají celkem zajímavá jména. Oficiálně se sice ještě nikdo neupsal, ale okolo dvou hlavních rolí krouží Paula Patton a Colin Farrell. Koho by si mohli zahrát, samozřejmě tvůrci zatím tají. Patton, která se velmi slušně předvedla ve čtvrté Mission: Impossible a za pár týdnů ji uvidíme v akční komedii 2 Guns, má k podpisu smlouvy údajně o něco blíž než Farrell. U něj je to prý tak 50/50, ale na druhou stranu právě on by nějaký hit potřeboval, protože jeho star power v posledních letech dost utrpěla díky komerčním průšvihům jako Miami Vice, Pomsta mrtvého muže nebo Total Recall. O jeho hereckých schopnostech však žádné pochyby nemáme. Každopádně potěší, že Jones a Legendary Pictures hledají adepty mezi dobrými herci a nesnaží se ulovit Kellana Lutze nebo někoho podobného. Uvidíme, jak vyjednávání dopadne.

---

Vytáhni v hospodě: Paula Patton se s manželem, jímž je skladatel a zpěvák Robin Thicke, seznámila, když jí bylo patnáct a jemu čtrnáct. Tenhle vztah asi funguje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace