Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

50 odstínů šedi: Kdo si zasouloží?


ikona
KarelR
50 odstínů šedi50 shades of grey
Další dívčí megahit nafasoval obsazení. 

Z čeho internet šílí poslední desítky minut? Jednoznačně z drbu, že by si v sedmých Star Wars mohl zahrát Benedict Cumberbatch. Než ale tuhle zprávu potvrdí nějaký věrohodný zdroj (jakože se tak asi nestane), musíme se věnovat něčemu, co nás zajímá výrazně méně. Filmová adaptace 50 odstínů šedi totiž konečně nafasovala obsazení. A jestli si myslíte, že vás teď konečně začne zajímat... tak nezačne.

Proč? Protože se na plátně k sobě budou tulit Charlie Hunnam a Dakota Johnson. On je bývalý robopilot z Pacific Rim, ona se na chvíli mihla v Social Network a v rebootu 21 Jump Street. Teď z nich ovšem budou nástupci Edwarda a Belly, což je vlastně dobře, protože nebude v novém zlatém dole utápět čas nikdo, koho bychom si přáli vidět v lepších filmech.

50 odstínů šedi natočí režisérka Sam Taylor-Johnson podle scénáře Kelly Marcel (disneyovka Saving Mr. Banks!) a premiéra nás čeká 1. srpna 2014. Už teď jsou víceméně jistá dvě pokračování, pokud tedy patříte mezi fandy zvrhlého milionáře Christiana Greye a necudné vysokoškolačky Anastasie Steele, dejte nám vědět, jak jste s jejich představiteli spokojeni. Anebo víte co? Když si to necháte pro sebe, výjimečně to uneseme taky.

---

Vytáhni v hospodě: Autorka 50 odstínů šedi E. L. James vydělala za poslední rok 95 milionů dolarů. Jestli taky máte nápad na twilightovskou fan fiction... nenechávejte ho pro sebe!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace