Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Interstellar přibírá Damona


ikona
KarelR
interstellarmatt damonthe foreigner
Affleckův kámoš si mimoto vybral svůj režijní debut. 

Christopher Nolan patří mezi pár vyvolených režisérů, kteří mohou dostat před kameru koho si jen zamanou. Mezi jeho poslední úlovky patří Matthew McConaughey a Jessica Chastain, se kterými momentálně točí sci-fi Interstellar. A teď se k téhle slavné dvojce nepřidává nikdo menší než Matt Damon, který si ve filmu střihne jednu z menších rolí.

 

Cameo ale nečekejte. Damon hodlá na place strávit celé dva týdny (celkem se má točit čtyři měsíce), takže se určitě stihne i trochu rozpovídat. Za touhle šancí mimochodem poletí na islandskou část natáčení, což dělá z Interstellaru snad čtvrtý nadcházející film, který nám nabídne krásy severské ostrova. Vzhledem k tomu, že jich máme minimálně stejně tolik ještě v živé paměti, by se člověk skoro až začal bát, že se nám brzy okoukají...

A co bude Damon dělat po téhle "dovolené"? Pokud se něco nestane, hodlá si konečně zrežírovat svůj první film. U dramatu Promised Land mu to těsně nevyšlo (kvůli přetáčkám Elysia musel zaskočit Gus van Sant). Tentokrát má ale Damon v rukou scénář The Foreigner od čerstvě oscarového Chrise Terria a jen tak se ho nevzdá.

 

Ano, jde o stejného Chrise Terria, který napsal Argo, s nímž Mattův kámoš Ben ovládl poslední Oscary. The Foreigner bude zřejmě mít podobné ambice, jedná se totiž o adaptaci 5 let starého novinového článku z New Yorkeru, který mapuje nebezpečné vládní praktiky v Guatemale. Jeden z místních podnikatelů tam předpověděl, že ho zastřelí při občanských nepokojích. A jím předehraná VHSka posléze implikovala prezidenta, jeho ženu a další vysoce postavené představitele státu, kteří měli hodně co dělat, aby situaci vysvětlili.

Damon tak napoprvé míří dost vysoko, nikdo mu to ale nemůže mít za zlé. Bude z něj další Affleck nebo Clooney? S trochou štěstí by mohl, tak snad Matt dává při natáčeních stejný pozor jako nový Batman. Dobrých politických thrillerů totiž nikdy nebude dost.

---

Vytáhni v hospodě: Jedna z nejlepších reklam poslední doby propaguje nadaci Damon's Children. Kéž by nebyla falešná...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace