Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vše o Comic-Conu: Od Warcraftu k X-Menům


ikona
KarelR
comic-conman of steelmarvel
Jaké trailery, plakáty, informace a památné momenty nám přinesl letošní Comic-Con? 

Letošní Comic-Con je za námi. Dal nám dvě významnější novinky (oznámení týmovky Batmana se Supermanem a názvu druhých Avengers), samozřejmě se toho ale událo daleko víc. Sedm filmových studií do San Diega přivezlo spoustu herců, tvůrců a upoutávek, z nichž se uvařila řada více či méně zábavných panelů. Zajímá vás, na jaké otázky tentokrát odpovídal Harrison Ford? S kým si to rozdá nová Godzilla? A jak vypadal teaser Warcraftu? Tak si zalistujte a dozvíte se všechno zásadní, co se za poslední čtyři dny událo.

Drobná poznámka: Exkluzivní teasery, klipy a trailery se nesmějí dávat na Youtube, tudíž jsou z panelů vystříhané. Občas nějaký z nich uteče, ale příliš na to nesázejte.

Dawn of the Planet of the Apes

Režie: Matt Reeves
Hrají: Andy Serkis, Jason Clarke, Gary Oldman, Keri Russell, Judy Greer
Česká premiéra: 22.5.2014

Pokračování Zrození planety opic, ve kterém zbytky lidí bojují o přežití tváří v tvář Caesarovi a jeho opičí armádě. Jedinou promítnutou scénou bylo lesní setkání Jasona Clarke s Caesarem (první fotka!), jinak se mluvilo o tom, že půjde o jakési přemostění mezi Zrozením a původní Planetou opic. Noví vládci planety v ní mají radu, která rozhoduje o budoucím jednání, a stárnoucí Caesar, jenž má ženu a syna, se snaží zůstat u velení. Opice mimochodem "hráli" akrobaté z Cirque de Soleil, pro motion-capture se ale podle všeho používala i pravá zvířata.

X-Men: Days of Future Past

Režie: Bryan Singer
Hrají: James McAvoy, Patrick Stewart, Michael Fassbender, Ian McKellen, Hugh Jackman
Česká premiéra: 17.7.2014

Foxové měli mít panel Wolverinea, ten ale skončil zhruba po desetiminitové promluvě Jamese Mangolda a Hugha Jackmana, který se nakonec omluvil s tím, že by rád zpropagoval jednu menší indie, kterou stihl natočit. A tak pozval na pódium Bryana Singera, producenty a prakticky celé obsazení X-Men: Days of Future Past (17 lidí!). Následovalo zhruba půlhodinové Q&A, ze kterého se těžko vybírají highlighty, Hugh Jackman ale předvedl zpívajícího Wolvieho a Patrick Stewart žertovně prozradil, že by si v X-Menech rád zahrál ženu. Yay...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace