Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vše o Comic-Conu: Od Warcraftu k X-Menům


ikona
KarelR
comic-conman of steelmarvel
Jaké trailery, plakáty, informace a památné momenty nám přinesl letošní Comic-Con? 

Letošní Comic-Con je za námi. Dal nám dvě významnější novinky (oznámení týmovky Batmana se Supermanem a názvu druhých Avengers), samozřejmě se toho ale událo daleko víc. Sedm filmových studií do San Diega přivezlo spoustu herců, tvůrců a upoutávek, z nichž se uvařila řada více či méně zábavných panelů. Zajímá vás, na jaké otázky tentokrát odpovídal Harrison Ford? S kým si to rozdá nová Godzilla? A jak vypadal teaser Warcraftu? Tak si zalistujte a dozvíte se všechno zásadní, co se za poslední čtyři dny událo.

Drobná poznámka: Exkluzivní teasery, klipy a trailery se nesmějí dávat na Youtube, tudíž jsou z panelů vystříhané. Občas nějaký z nich uteče, ale příliš na to nesázejte.

Zataženo, občas trakaře 2

Režie: Cody Cameron, Kris Pearn
Hrají: Bill Hader, Anna Faris, Neil Patrick Harris, James Caan, Terry Crews
Česká premiéra: 5.12.2013

Pokračování animáku o kulinářské apokalypse, které začíná zhruba minutu po konci jedničky. Flint Lockwood a spol. se v něm vrátí na rodný ostrov, který mezitím ovládla zmutovaná jídlo-zvířena. Na panelu se představili záporáci (mluví je Will Forte a Kristen Schaal) a promítly se nové záběry z filmu, nejvíc pozornosti ale dostal Terry Crews, který přebral roli černošského superpoldy po Mr. T. Máme prý čekat nejmužnější postavu, co kdy byla naanimovaná.

Mortal Instruments: Město z kostí

Režie: Harald Zwart
Hrají: Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Lena Haedey, Kevin Zegers, Kevin Durand
Česká premiéra: 5.9.2013

Další nová young adult sága, tentokrát o dívce, která se musí přidat k lovcům stínů, kteří chrání svět před temnotou. Nebo tak něco. Promítaly se nové klipy, v nichž Clary například utíkala před chapadlovitým mutantem. Milé.

RoboCop

Režie: José Padilha
Hrají: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Jay Baruchel
Česká premiéra: 6.2.2014

Remake osmdesátkové klasiky o poldovi, ze kterého se po nehodě stane poloviční robot. A když říkám nehoda, bohužel to v tomhle případě znamená autonehodu, která podle všeho nahradí rozstřílení Murphyho na cucky. Promítala se spousta materiálu, ve kterém RoboCop řádí v černé, krapet tronovské uniformě, hodně prostoru ale dostal i Michael Keaton, který hraje šéfa korporace, která si ho objedná. Tématicky se napůl zůstane u originálu (Murphyho boj o zachování zbytků lidskosti), napůl se pak utíká k řešení nových bojových technologií. Ve filmu totiž USA používají robotické válečné síly, řeší se tedy zodpovědnost za jejich činy a dopad robotů na společnost vůbec. Informačně tak jeden z nejzajímavějších panelů.

Amazing Spider-Man 2

Režie: Marc Webb
Hrají: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Shailene Woodley, Paul Giamatti
Česká premiéra: 24.4.2014

Pokračování nové Spideyho reinkarnace, v níž se Peter střetne s Electrem v podání Jamieho Foxxe. Nepříliš velebený projekt přišel s možná nejzábavnějším panelem. Garfield totiž strávil půlku času v kostýmu a roli Spider-Mana (natočilo se i cool intro, jak se dostal dovnitř), takže na sebe mohli s Foxxem konstantně hláškovat a dělat narážky na všechno od Djanga, přes Vítěze a poražené, až po Social Network. Na internetový teaser s Electrem se navazovalo spoustou nových scén, z nichž se začíná rýsovat Spideyho vztah s Electrem (ještě předtransformací ho zachrání, což Electra udělá jeho fandu) a role Normana Osbournea (Chris Cooper bude převážně ležet na smrtelné posteli). Marc Weeb potom stihl opět naznačit, že v budoucnu opravdu plánuje zformování záporáckého týmu Sinister Six.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace