Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mendes se vrací k režii Bonda


ikona
KarelR
bond 24sam mendesskyfall
Tak přeci jen se všichni sladili... 

Hollywood to praktikuje už dlouho, ale jestli jste si doteď nevšimli... vítězný tým se nemění! Platilo to už milionkrát a platí to i Bonda, který si loni dal svoji nejvelebenější a zároveň nejvýdělečnější štaci. Producenti dobře věděli, že za to může dramatičtější úkrok Sama Mendese. A tak se nedali zviklat jeho výroky, že už nemá sérii čím obohatit, a trpělivě čekali, až si odbyde svoje divadelní závazky.

Inu, Karlík a továrna na čokoládu má po premiéře a spadla klec. Michael G. Wilson a Barbara Broccoli právě vítězně oznámili, že se Mendes vrátí k režii čtyřiadvacáté bondovky, která půjde do amerických kin 6. listopadu 2015 (chudák Ant-man). V hlavní roli se pochopitelně objeví Daniel Craig, ke kterému by se měli přidat Ralph Fiennes a Naomie Harris, a scénář opět sepíše nepostradatelný John Logan.

 

Bude z toho další miliarda? Nikdo by se jí nedivil, doufejme tedy, že se do 24. Bonda vejde o něco víc spektáklu a odlehčeného vtipkování, než do jeho staršího bratříčka. Ponurost se totiž minule vytěžila na maximum, takže by se Mendes mohl trochu odvázat. Věříte, že se opět trefí do diváckého vkusu?

---

Vytáhni v hospodě: Na trailer Mendesova Karlíka se můžete mrknout na Youtube.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace