Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Želvy ninja bez Trhače?


ikona
Mr. Hlad
Japonský padouch tentokrát nedorazí. Nebo vlastně spíš tak napůl.  

Když člověk vyrůstá s nějakým seriálem, tak si na něj zachová obvykle nadšené vzpomínky i v dospělosti. Dokud ho neuvidí znovu. Pro generaci dnešních lidí okolo třicítky tím seriálem byly Želvy Ninja. Příběh o skupině zmutovaných želv, které bojují za spravedlnost a takové ty věci. Michael Bay se rozhodl je v TMNT oživit a dělá to tak, že ho nejspíš v budoucnu čeká nějaké setkání s nadšeným fanouškem který se ho pokusí umlátit k smrti. Bay ani režisér Jonathan LIebesman nechtějí zatím o příběhu nic prozradit, ale ví se, že dojde k několika velkým změnám.

Nedojde na žádný mutagen a želvy budou vlastně mimozemšťané, Megan Fox si zahraje April O'Neill a v dalších rolích se objeví Will Arnett nebo Whoopy Goldberg. Zní to děsivě. William Fichtner nedávno prozradil, že právě jeho čeká role padoucha a nebude jím nikdo jiný než Trhač. Problém je v tom, že tenhle Trhač toho asi nemá moc společného s tím starým. Především, jak jste asi zaznamenali, Fichtner není Japonec a jeho záporák se nemá jmenovat Oroku Saki, ale Eric Sachs a údajně půjde o vojáka. Sám Fichtner k tomu říká „:Něco takového jsem u Želv nikdy neviděl. Film, který Michael Bay produkuje, bude něco úplně jiného!" Otázka v tom případě zní, proč ten remake vůbec vzniká.

---

Vytáhni v hospodě: Ve dvojce hraných Želv Ninja z devadesátých let měl cameo i rapper Vanilla Ice. Jo, ty filmy fakt zestárly.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (36)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace