Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Elitní jednotka pod vedením Michaela Baye


ikona
Mr. Hlad
michael bay
Michael Bay by se mohl vykašlat na roboty a přivést na plátno herní sérii Ghost Recon 

Za to, že natočil troje Transformery, dostal Michael Bay možnost poslat Rocka a Marka Wahlberga do posilovny v Krev a pot a ačkoliv se na film hodně těšíme, klasická bayovská akční podívaná to podle všeho nebude. Teď kutí režisér čtvrté Transformery, ovšem zdá se, že od robotů hodlá utéct znovu. Podle všeho by měl natočit ambiciózní adaptaci počítačové hry Ghost Recon, kterou se společnost Ubisoft pokouší dostat na plátna už docela dlouho. A mohla by to být sakra zajímavá podívaná.

Ghost Recon je totiž akční hra, ve které dostanete na povel komando elitních vojáků, kteří ovšem nespoléhají jen na výcvik a přesnou mušku, ale i na nejmodernější technologie, takže se dokáží víceméně zneviditelnit a připlížit se až do nepřátelského tábora, případně využívat mrňavé drony nebo roboty, co vydrží skoro jako tank. Zkrátka tu je dost materiálu pro pořádnou akční podívanou. Momentálně se hledají scenáristé a když všechno půjde hladce, mohlo by se na filmu začít pracovat hned po čtyřce Transformerů. Takhle nějak to vypadá v akci. Potenciál tam je, nemyslíte?

---

Vytáhni v hospodě: Pro propagaci posledního dílu hry vznikl i krátký film Ghosr Recon: Alpha. Je dost fajn a natáčel se v Ostravě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace