Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Del Toro vs. Strážci galaxie


ikona
KarelR
benicio del toroguardians of galaxymarvel
Marvel ulovil další velkou rybu. 

Natáčení Kapitána Ameriky 2 je v plném proudu a internet den co den zahlcují nové fotky Zimního vojáka. Věrnost předloze těší nejedno fandovské oko, Marvel už ale pomalu hledí ke svému dalšímu počinu. Jsou jím Strážci galaxie, vesmírná obdoba Avengers a pokud možno comicsový bratránek Star Wars, v nichž se má odehrát první potyčka s bájným Thanosem. A nejspíš konečně tušíme, kdo si ho zahraje.

 

V potitulkové scéně Avengers si ho střihnul neznámý Damion Poitier. Ve Strážcích galaxie, druhých Avengers a možná i v dalších filmech, ale fialový megazloduch dostane daleko ikoničtější tvář. A jak už jste museli uhodnout z nadpisu, veškeré své charisma by mu měl propůjčit Benicio Del Toro. Tomu nevyšel blockbusterový průnik do světa Star Treku (nahradil ho Benedict Cumberbatch). Teď se ale připojil ve výrazné záporácké roli ke Strážcům a marveláckému univerzu vůbec, a ačkoliv studio samozřejmě mlží, nebylo by velkým překvapením, kdyby se převtělil do galaktického titána, který si hodlá posvítit na matičku Zemi.

Del Toro, jenž naposledy zazářil jako arcilotr v Divoších, ale nebude Strážcům zatápět sám. Další padouchy si ve filmu zahrají Lee Pace (Thranduil z Hobita) nebo Michael Rooker, nově pak známe i představitelku hlavní, zatím však utajované záporačky. Tou je Karen Gillan, zrzavá Skotka z populárního Doctora Who, která má mimochodem takhle blízko k proniknutí do zdejší Bitvy Buchet...

 

Strážci galaxie ale stihli nabrat i pár méně zlověstných posil. Ve filmu se má objevit vojenská organizace Nova Corps, vesmírná obdoba S.H.I.E.L.D.u, které bude šéfovat blonďatá legenda Glenn Close. Roli jejího podržtašky pak získal John C. Reilly, a představa, jak tihle dva nahánějí mluvícího mývala, chodící strom, plešatého wrestlera a zelenou Zoe Saldanu, je natolik boží, že z toho musí jít zbytku Hollywoodu hlava kolem.

Může tak bizarní film dopadnout dobře? Odpověď nás čeká 1. srpna 2014, kdy Marvel a režisér James Gunn projdou zkouškou ohněm. A zatím není moc důvodů se téhle nevyzpytatelné události nezúčastnit.

AKTUALIZACE: Nejnovější zvěsti hovoří o tom, že Del Toro nehraje Thanose, nýbrž nesmrtelného mimozemského telepata jménem The Colletor. Kdo ví, kde je pravda.

---

Vytáhni v hospodě: Steve Rogers půjde za rok do akce i bez uniformy. High five!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (9)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace