Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mendes zpátky u Bonda?


ikona
KarelR
bond 24sam mendesskyfall
Jaké jsou režisérské prospekty další bondovské mise? 

Skyfall se stal zdaleka nejvýdělečnější bondovkou a s tržbami 1,1 miliardy dolarů se ladně vecpal na post osmého nejsúpěšnějšího bijáku všech dob. Znamená to pochopitelně pokračování (u bondovské série nic zvláštního), dlouho ale nebylo jasné, kdo na onu snovou kasovní jistotu dohlédne.

 

Sam Mendes totiž brzy po premiéře začal hlásat, že všechny své bondovské nápady vložil do Skyfallu, a že se vážně nechce vrhat do další velkolepé mise. Producenty to pochopitelně donutilo uvažovat nad řadou jiných režisérských osobností, mezi kterými byla i taková jména jako Shane Black, Ang Lee, Nicolas Winding Refn, David Yates, Tom Hooper nebo Christopher Nolan. Žádný z potenciálních kandidátů se ale do finále zatím nedostal, a teď to vypadá, že je to možná ani nečeká. Čím to? Mendesovým comebackem!

 

Ano, je to víceméně otočka o 180°, u výdělečných filmových sérií ale nejde o nic nového. Vracel se kdekdo, a Mendes tedy momentálně začíná jednat o tom, že by na novou bondovku přeci jen dohlédl. Scénář opět píše John Logan a samozřejmě nepřijdeme o prakticky nestárnoucího Daniela Craiga, všechno je tak na nejlepší cestě k další dramatické podívané. Těšíte se na starý tým? Nebo byste byly radši, kdyby dostal Bonda do pácu někdo další? Račte se vyjádřit v diskuzi.

---

Vytáhni v hospodě: Mendes se momentálně zdržuje v londýnském West Endu, kde chystá divadelní muzikál podle Karlíka a továrny na čokoládu. Ehm... proboha proč?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace