Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jameson dá šanci mladým filmařům


ikona
Mr. Hlad
jameson
Dobrá whisky, dobré filmy a možnost vyrazit si grátis do Varů 

Cesta do Hollywoodu není snadná. Chce to sakra hodně talentu, dobře studovat a nakoukávat, nebo mít zkrátka štěstí. Soutěž James Done in 60 Seconds by ale mohla začínajícím filmařům alespoň trošku pomoci. Její pravidla jsou poměrně jednoduchá. Úkolem je "zremakovat" oblíbený film tak, aby trval jednu jedinou minutu. Pokud uděláte loutkovou verzi Hvězdných válek, animované Psycho nebo s bandou kamarádů natočíte na louce za barákem vlastní verzi Lawrence z Arábie, můžete se zúčastnit. Kreativitě se meze nekladou.

České finále proběhne na festivalu v Karlových Varech, kde odborná porota vybere toho nejlepšího a pošle ho na finále do Londýna, kde ho pak čeká setkání s hollywoodskou elitou. Je fuk, kolik je vám let, jaký máte rozpočet nebo co budete předělávat, zkrátka jestli se vám chce a jste alespoň trochu kreativní, rozhodně stojí za to to zkusit. Uzávěrka je 16. června a bližší informace o celém projektu najdete na www.jamesonempirediss.com

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace