Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ finance: Pařba pro předplatitele a videoreklama


ikona
Cival
moviezoneredakce
Jak se nám díky vám daří? 

Jste nám věrní a jsem za to rádi. Předplatné MovieZone pořád funguje tak, jak jsme doufali, a každý měsíc nám pošlete od deseti do čtrnácti tisíc korun. Není to na nějaké vyskakování, zvlášť když člověk musí nakrmit chřtán berňáku. A samozřejmě to nepokryje náklady na provoz webu a leštění zlatých prstů imfa nebo KarlaR, kteří pro vás tak odhodlaně buší do klávesnice. Ale je to vítaná injekce, kterou jen tak nesplašíte. Díky za ní… a čiňte se dál. Budeme vám nejen vděční, ale občas vás i třeba někam pozveme.

INFO O DOBROVOLNÉM PŘEDPLATNÉM MOVIEZONE ZDE

Stávající předplatitelé kupříkladu dostanou v příštích hodinách pozvánku na předpremiérovou projekci Pařby na třetí, jako vyjádření díku. A ještě během léta pár podobných promítání plánujeme, takže pokud váháte s tím začít nám přisypávat na provoz, teď je ten správný čas.

Samozřejmě se ale musíme otáčet i trochu jinak a hledat další zdroje financování: Možná jste si už všimli v trailerových profilech a ve videosekci, že se klipy a upoutávky spouští samy od sebe, spolu s reklamním pre-rollem (který však můžete po patnácti sekundách přeskočit). Snad tenhle menší komfort překousnete – koneckonců jde o webový standard, kterému se nevyhnete na iDNES, Novinkách ani YouTube – ale v době bannerové slepoty a mrzkých částek, které ze sebe vytřepe Google AdSense, tak nějak není jiná alternativa.

Každá koruna navíc letí zpátky k vám, k našim čtenářům a uživatelům, a to jak ve formě co nejkvalitnějšího informačního servisu a zasvěcených tematických článků, tak i v rámci MZ Live a jiných aktivit. Buďte tu tedy s námi a zachovejte nám přízeň.

A pokud by vás ty reklamy jó fest sraly, předplaťte si MovieZone a ony zmizí. My budeme vděční a vy třeba o fous šťastnější. :)

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace