Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #189 o Star Wars a Batmanovi


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Kolik lidí zavraždil Batman? Bude hrát Harrison Ford ve Star Wars? A kdo má nejšílenějšího stalkera?  

Vypláchnutý výplach

Batman týdne
Když si ve Funny or Die koupili kostým Batmana, nejspíš netušíli, jak moc se jim to vyplatí. Batmanovská videa totiž slaví obří úspěch, ať už se v nich maskovaný Bruce Wayne pokouší schovat ve stínech a zjišťuje, že to nejde, nebo se prostě chová jako idiot. V tom nejnovějším si to rozdá s tučňákem, jehož si zahrál Patton Oswalt. A zjistí se, že mu někdo v dětství trošku zapomněl vysvětlit, jak je to vlastně s tím, co se děje a neděje po smrti. Jo a pro sichr – BATMAN NENOSÍ HOKEJOVÉ CHRÁNIČE. To jen aby bylo jasno.

Loser týdne
Garth Brooks je obrovská country hvězda, o které jsem já osobně nikdy v životě neslyšel. A podle všeho je to taky člověk, který umí dělat blbá rozhodnutí lépe než kdokoliv jiný. Teď vyšlo najevo, že v devadesátých letech mu Steven Spielberg nabídl roli v Zachraňte vojína Ryana. Nejdřív chtěl hrát Brooks padoucha, což dost dobře nešlo, pak nechtěl být na plátně s druholigovými hvězdami typu Toma Hankse a Matta Damona (jeho slova), tudíž dohoda padla. Hlavní roli v Twisteru odmítl kvůli tomu, že tam bylo tornádo, které by jeho hvězdnost zastínilo a nakonec nevyšla ani možnost, že by produkoval Burtonovu miliardovou Alenku v říši divů, protože k ní chtěl napsat scénář. Takže přejeme hodně štěstí s písničkami o koních a širých pláních.

Meme týdne
Alison Brie je jedna z těch hereček, kterým hodně fandíme. V Community je roztomilá, zároveň umí být zatraceně sexy a cool a nebojí se dělat si srandu sama ze sebe. Nedávno jsme tu měli její freestyle hiphop, tentokrát dostala za úkol použít své herecké schopnosti k tomu, aby oživila aktuálně nejpopulárnější Meme typu Grumpy Cat. A docela se jí to povedlo, i když si kvůli tomu evidentně solidně namlela držku.

Žaloba týdne
IMDB je web, bez kterého by filmová publicistika prakticky nemohla fungovat. Člověk tam najde, jaké nové filmy chystá Brad Pitt i pořadník dětí připravených k adopci u Angeliny Jolie. A taky věk herců, což s nelíbilo Junie Hoang. Je totiž přesvědčena, že když se na IMDB objevilo, že se narodila v roce 1971, ublížilo to zásadně její kariéře a rozhodla se web žalovat. Podporu měla u organizace Screen Actors Guild a stáli za ní i další herci, ale to jí nepomohlo. Žaloba byla postavena na tom, že v Hollywoodu je mládí základ a že informace opravdu mohla zásadně ovlivnit kariéru herečky, o které jste dosud niky neslyšeli. IMDB se hájilo tím, že zveřejňovalo pravdivé informace a podle soudu to žádný problém není. Junie Hoang se tedy musí naučit žít s tím, že jí v létě bude dvaačtyřicet a že to svět ví. Spíš by si ale měla uvědomit, že to svět vlastně ani trochu nezajímá.

Záběr týdne
A máme tu další sestřih, takže se pohodlně usaďte a připravte si bryndák, abyste si neposlintali tričko. Máme tu totiž skoro pět minut božích záběrů, při nichž herec stojí zády ke kameře, čumí na něco před sebou a je to vizuálně tak boží, že to doslova rve koule.

Rozhovor týdne
Harrison Ford by mohl vynalézt lék na rakovinu, vymyslet, jak nakrmit celý svět, ukončit války a donutit Michala Davida, aby přestal zpívat, ale i tak bude stejně až do smrti jen Hanem Solem a Dr. Henry Jonesem. A není zrovna nadšený z toho, když se ho všichni ptají, jestli se objeví i v nových Hvězdných válkách. Ovšem u Jimmyho Kimmela si možná řekne, že když mu normální fanoušek položí normálním způsobem normální otázku, nemusí to nakonec být zas až tak špatné, i když člověk zrovna nemá chuť na ni odpovídat.

Stalker týdne
Se stalkery není sranda, když si jde člověk koupit lesk na rty nebo hajzlpapír, netouží po tom, aby měl dva metry za zadkem šíleného fanouška, ale někdy to může být i dost bizarní sranda. Hugh Jackman si takhle v New Yorku vyrazil do své posilovny a skončilo to tím, že po něm sedmačtyřicetiletá Katherine Thurson, která má oficiálně papíry na hlavu, házela holící strojek plný svých chlupů a řvala, že ho miluje. Ačkoliv byla dáma údajně vidět i v blízkosti Jackmanova domu a školy, kam chodí jeho dcera, Wolverine to všechno hodlá ustát bez skandálů a je mu jasné, že s dámou, která to fakt nemá ve škebli v pořádku, se musí jednat opatrně a doufá, že se jí dostane takové pomoci, kterou potřebuje.

Song týdne
Hudební komedie Ladíme! si na MovieZone sice nevysloužila zrovna pozitivní recenzi, ovšem za mořem šlo o hit, který si získal fakt hodně fanoušků. Rebel Wilson, která hrála jednu z hlavních rolí, teď moderovala i MTV Movie Awards a spolu s většinou filmových kolegyň se rozhodla trošku si tu i zazpívat. Anna Kendrick sice dorazit nemohla, i tak to ale není vůbec špatné.

Simpsonovi týdne
Úvodní titulky k Simpsonovým jsou legendární a je radost sledovat, co nového autoři pokaždé vymyslí. Tentokrát se rozhodli dát Homerovi stylový klóbrc a udělat z něj Waltera White z Perníkového táty. A to se líbí nejen nám, ale i jemu.

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali, jestli je pro vás Jim Carrey stále komediální hvězdou, nebo by ve svém věku měl zkusit něco jiného. Většina z vás by ho v komediích nezatracovala, ale přesto byste ho radši viděli ve vážnějších rolích.

Dnes by nás zajímalo, co říkáte na režiséra Josepha Kosinskiho. Má za sebou TRON: Legacy 3D a čerstvý Oblivion, tedy dva velké a drahé sci-fi filmy, které mají víceméně i stejné problémy. Co si myslíte o jeho kariéře dál? Jednoduše řečeno je pro vás Joseph Kosinski zajímavý režisér? Svoje ANO a NE piště do předmětu a do textu uveďte důvody.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (35)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace