Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars VIII od Cuaróna?


ikona
KarelR
alfonso cuaronstar wars
Nový megadrb z předaleké galaxie. 

Do premiéry Star Wars: Epizody 8 zbývají víc než čtyři roky. To ale mnohým pochopitelně nebrání v tom, aby už nyní spekulovali o jejím režisérovi. Už nějaký ten pátek víme, že novou trilogii nenakopne nikdo menší než J. J. Abrams. Jeho angažmá by ale nemuselo přerůst jeden film (třeba se bude chtít vrhnout na třetí Star Trek), pročež se zraky "důvěryhodných zákulisních zdrojů" začínají pomalu otáčet k jeho následovníkovi. A ano... mohl by to být ten pán z nadpisu.

Alfonsa Cuaróna snad netřeba představovat. Prorazil Mexickou jízdou, nadělil nám parádního Vězně z Azkabanu a před sedmi lety natočil nejlepší novodobý film podle redakce MovieZone. Už proto se těšíme na jeho sci-fi novinku Gravity, která snad konečně dorazí do kin letos na podzim. A z toho samého důvodu také věnujeme pozornost malému drbu, že chce Lucasfilm osmé Star Wars svěřit právě Cuarónovi.

 

Je předčasné tohle řešit? Ano. Může to celé být jen bezvýznamný klep? Jistě. Cuarón je totiž podobně fantaskní jméno jako Abrams, když ale zvládla Kathleen Kennedy ulovil Džej Džeje, proč by to samé nedokázala s režisérským zázrakem z Mexika? Za pár let se tak tenhle sen klidně může splnit, do té doby nás ale zajímá jediné. Jak by se vám tohle párování líbilo?

---

Vytáhni v hospodě: Simon Pegg musel na Twitteru vyvracet, že by společně s Abramsem prchnul k novým Star Wars. Alespoň u něj tak mohou být trekkers klidní.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace