Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Do IMAXu na Jeníčka a Mařenku


ikona
Mr. Hlad
imaxjeníček a mařenkasoutěž
Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic se zabydlí v IMAXu o týden dřív než jinde. Chcete být u toho?  

Žili byli bratříček a sestřička, kteří se jmenovali Jeníček a Mařenka. Upálili jednu starou svini, co si chtěla pochutnat na jejich vnitřnostech, stali se z nich lovci čarodějnic a byla s nimi legrace. No, tak to asi nebylo, ale tvůrci akční fantasy Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic jsou přesvědčeni o tom, že být mohlo. Recenzi na MovieZone najdete už brzy a já můžu v klidu prozradit, že bude pozitivní. A docela hodně. Film má v našich kinech premiéru až 28. února, ale pokud jste nedočkaví, nebo byste jen rádi viděli, jak drsňák Jeremy Renner a sexy Gemma Arterton trhají potvory na létajících košťatech na kusy, můžete si zajít už zítra do IMAXu.

Jen a pouze tady se totiž bude 3D verze filmu Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic promítat už od 21. února. Krev, násilí, hlášky a nenáročnou zábavu, která se nebere moc vážně, si tedy můžete vychutnat na největším plátně u nás a pak stát osmadvacátého před svým lokálním kinem a říkat lidem, kteří se vám nelíbí, jak to dopadne.

Pokud byste si do IMAXu chtěli navíc zajít zadarmo, tak vám v tom rádi pomůžeme. Máme tu pro vás totiž 4x2 lístky a jestli je chcete, stačí, abyste nám odpověděli na jednoduchou otázku: z jaké země pochází Tommy Wirkola, režisér filmu Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic? Odpovědi posílejte na mail souteze@moviezone.cz do čtvrtka 21. února do 23:59 a do předmětu napište SOUTĚŽ JENÍČEK A MAŘENKA.

Hodně štěstí.

Výherci:
Jan Marek, Polná
Petr Sláma, Brno
Jana Dolejší, Praha
Filip Strach, Most

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace