Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman a Superman jedou od nuly


ikona
Mr. Hlad
batmancomicsdcjlasuperman
DCčkovský superhrdinský tým JLA jen tak nedorazí 

Na světě je momentálně asi jen hodně málo lidí, kteří by byli víc naštvaní než šéfové comicsového nakladatelství DC. Zatímco konkurenční Marvel vydělává v kinech obří peníze, DCčko má akorát Batmana, který si dal pauzu, propadák Green Lantern a plnou hubu keců. V létě se to snad změní s Mužem v oceli, ale Marvel má zkrátka náskok, který se bude jen hodně těžko dohánět. Původně chtěli DC vrhnout v roce 2015 do kin svou týmovku Justice Leage of America, v níž si to Batman, Superman, Green Lantern, Flash nebo Wonder Woman měli rozdat s nějakým tím kašparem, co chce zničit Zemi. Ale smůla. Nic nebude.

U DC se totiž údajně rozhodli hodit do koše už hotový scénář od Willa Bealla. Ten napsal i Gangster Squad, kde byl právě scénář tím největším problémem. Podle šéfů DC nejde o dostatečně reprezentativní materiál, takže pokud budeme číst mezi řádky, je to sračka. Údajně chybí několik důležitých hrdinů a moc to nedává smysl. Tudíž se jede opět od nuly a premiéra za dva roky vypadá celkem nereálně. Navíc se šeptá, že pokud v kinech neuspěje Muž z oceli, DC se na film Justice League of America vykašle úplně.

---

Vytáhni v hospodě: Zatímco s filmy mají u DC smůlu, seriálový Arrow je velmi pohodová zábava.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace