Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pro Evu Green se zabíjí


ikona
Mr. Hlad
eva greensin city
Největší comicsová potvora nafasovala v druhém Sin City ideální herečku 

Na druhé Sin City se čeká už pár let a letos bychom si na něj měli konečně zajít do kina. Robert Rodriguez se alespoň na chvilku vykašlal na hovadiny pro děti a letos nám naservíruje dvojku Machete, kde bude Mel Gibson ohánět samurajským mečem, a hlavně návrat do města, kde vás mohou zabít na každém rohu a nejspíš to i udělají. Druhé Sin City opět nabídne několik příběhů a ten stěžejní bude Dáma, pro kterou se zabíjí, asi to vůbec nejlepší, co Frank Miller ze světa ponurého města napsal. Děj se odehrává ještě před Velkou tučnou zabíjačkou a Dwight McCarthy, kterého si tu zahraje Josh Brolin, kývne na nabídku své bývalé lásky Avy Lord a rozhodne se jí krýt záda. A doplatí na to zatraceně ošklivě.

Víc prozrazovat nebudeme, ale znalci comicsové předlohy vědí, že tenhle příběh má vše, co drsná noir detektivka potřebuje. Rodriguez už ukázal, že temnou atmosféru umí, ale až dosud mu chyběla právě ona femme fatale. Mluvilo se o tom, že Avu si zahraje Angelina Jolie nebo Rachel Weisz, ale nakonec došlo na trošku menší hvězdu, ovšem možná mnohem zajímavější herečku. Eva Green v Casino Royale ukázala, že si umí omotat drsňáky kolem prstu a pak je brutálně kopnout mezi nohy, takže do Sin City zapadne bez problémů. Záda jí budou navíc krýt navrátivší se Bruce Willis a Rosario Dawson, ale také nováčci Joseph Gordon-Levitt nebo Ray Liotta.

Vytáhni v hospodě: Do Sin City se nevrátí Devon Aoki, která je těhotná, a nedávno zesnulí Michael Clarke Duncan a Brittany Murphy. Duncana nahradí Dennis Haysbert.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace