Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

J. J. Abrams natočí nové Star Wars


ikona
KarelR
disneygeorge lucasj. j. abramsstar wars
Tohle není sen! Nástupce Lucase potvrzen! 

UPDATE: Skvěle! Disney oficiálně potvrdil, že J. J. Abrams začíná makat na nových Star Wars, tak abychom se dočkali Epizody VII v létě 2015. Máme radost! A dědoušek George Lucas prý taky a velikou. A aby toho Abrams na sobě neměl málo, chystá se pro sichr i produkovat třetí Star Trek. Snad se nám ty dvě série nebudou za chvíli plést.

Pokud vám právě explodovala hlava... upřímnou soustrast rodině. Jestli se vám ale povedlo zkrotit svého vnitřního geeka, který tiše doufal v abramsovské Star Wars, tak vězte, že vás za dva a půl roku čeká ráj na zemi. Bude jím samozřejmě kinosál, kde ve společnosti těch nejlepších kamarádů zapadnete do sedačky a budete doufat, že má J. J. Abrams pud sebezáchovy. A že tím pádem udělá ze sedmých Star Wars ještě peckoidnější podívanou, než když před čtyřmi lety oživil konkurenční Star Trek.

Zpráva o Abramsově angažmá u Star Wars (zatím ze tří zdrojů, které při troše štěstí nečerpají ze stejného zdroje) přichází po jeho výrazném popření, že by s nimi měl něco společného. Zrovna u Džejdžeje ale podobný trik nepřekvapí, takže uvidíme, jaký zázrak přijde dál. Co takové potvrzení účasti Harrisona Forda, hm?

---

Vytáhni v hospodě: Fascinující...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace