Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine nebude trhat partu


ikona
KarelR
hugh jackmanwolverinex-menx-men:days of future past
Hádejte, v jakém filmu by se měl objevit? 

Z X-Men: Days of Future Past se rýsuje ultimátní mutantí film. Režie Singer, před kamerou McKellen se Stewartem, Fassbender s McAvoyem a Jennifer Lawrence s Nicholasem Houltem... paráda. Tahle blockbusterová párty, ve které se bude mimo jiné i cestovat časem, ale doteď postrádala to nejlukrativnější pojítko - Wolverinea. Ano, čtete správně... doteď.

Hugh Jackman totiž začal oficiálně jednat o tom, že zhruba rok po Loganově sólovce opět vytasí adamantiové drápy. Pokračování První třídy tak fasuje další velké jméno, které jen dál šponuje už tak obrovská očekávání. Singerovi staří známí navíc podepisují smlouvy jen na kamarádské slovo (Ian McKellen přiznal, že ještě ani neviděl scénář), musíme proto doufat, že střežené čtení od Matthewa Vaughna, Jane Goldman a Simona Kinberga bude stát za to. Při takovémhle obsazení by kvalitativní prohra neskutečně bolela.

---

Vytáhni v hospodě: Z pěti mutantích filmů měl Stan Lee cameo jen ve dvou - v prvních X-Menech a v Posledním vzdoru. Nadcházející Wolverine se nejspíš také obejde bez něj, Singer má tedy hodně co napravovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace