Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #168 o Iron Manovi a sexu


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak by vypadali Avengers z roku 1950? Která celebrita natočila sex tape? A jak to dopadne, když trucuje Steven Spielberg?  

Takový obyčejný výplach

Vyjednávání týdne
Jeremy Renner je drsňák, ale evidentně má i smysl pro humor. Objevil se v posledním díle Saturday Night Live a předvedl tam pár solidních kreací. Třeba jednu takovou, ze které je jasné, že vyjednávání mezi trojicí drsňáků se může někdy pořádně protáhnout a že vyzvednout dceru z tanečních je občas sakra těžká práce.

Vděčnost týdne
Hugh Jackman je super herec, ale upřímně - nebýt role Wolverina, nejspíš by ještě teď blbnul v Austrálii mezi klokany. Režisér Bryan Singer měl vždycky čuch na talenty a dokázal najít zajímavé herce, ale v případě X-Menů by objevení Jackmana bylo možná až příliš velké štěstí. Jak to tedy nakonec bylo? Wolverina si mohli zahrát lidi jako Viggo Mortensen, Mel Gibson, Aaron Eckhart, Edward Norton nebo dokonce Jean-Claude Van Damme.  Studio ale nejvíc chtělo Russella Crowa. Ten však na nabídku nekývnul kvůli tomu, že měl za sebou čerstvě Gladiátora a nechtělo se mu do podobně akční role, ale doporučil mu právě neznámého Australana Jackmana. Někdy je to prostě klika.

 

Odmítnutí týdne
James Bond na tom nejspíš nikdy v minulosti nebyl tak dobře, jako teď. Skyfall dost možná vydělá miliardu, režisér Sam Mendes ukázal, že tenhle agent může lákat i filmaře, co mají doma Oscary, Daniel Craig je cool a kritici nadšení. A producenti ambiciózní. Nejspíš už se nestane, aby další Bondovku točil někdo neznámý a největší režisérská jména se budou prát o to, kdo podepíše smlouvu. Bude mezi nimi i Steven Spielberg? Nebude. Nedávno prohlásil, že kdysi Bondovku točit chtěl a dokonce o to požádal producenta Alberta R. Broccoliho, ale ten mu řekl razantní "ne". Od té doby už to Spielberg nezkoušel. Ale s tím odmítnutím se naučil žít celkem dobře, místo Bonda totiž natočil Dobyvatele ztracené archy.

 

Youtube kanál týdne
Možná, že tohle už ve výplachu bylo, ale já to rozhodně nehodlám hledat a jsem schopný žít s tím, že čtenářům MovieZone youtube kanál Premakes připomenu. Jeho tvůrci tu dělají trailery na existující filmy, ale pokouší se je sestříhat tak, aby to vypadalo, že filmy vznikly o desítky let dříve. Impérium vrací úder z roku 1950, Dobyvatelé ztracené archy z roku 1951 nebo šedesát let staří Avengers. Zkrátka se v tom pohrabte sami, ať víte, co myslím.

 

Problém týdne
Jeden z nejpopulárnějších pořadů pro děti všech dob má problém. A celkem zásadní. Dabér Elma, červeného plyšového sympaťáka ze Sezamové ulice, Kevin Clash byl obviněn z toho, že se za účelem sexu stýkal s mužem. To by v jednadvacátém století nebyl žádný zásadní problém, potíž je ovšem v tom, že Clashův fuck buddy měl údajně jen šestnáct let a to už sranda není. Clash tvrdí, že nic nevhodného neproběhlo, ale i tak musí Sezamovou ulici opustit.

 

Trailer týdne
Upoutávka na třetího Iron Mana naznačuje, že nejnovější dobrodružství Tonyho Starka bude trochu temnější a drsnější. Ale pořád existuje hromada lidí, pro něž je tenhle hrdina hlavně zábava. A třeba taková, že se rozhodnou sami spolu s partou kámošů a bez jediného dolaru celý trailer přehrát u sebe na zahradě.

Magor týdne
Wesley Snipes nemá úplně dobrou pověst. Je to sice drsňák a v některých rolích byl vynikající, ale momentálně tvrdne ve vězení za daňové úniky a nejspíš doufá, že si na něj Sly vzpomene při obsazování třetích Expendables. A byly s ním problémy i dřív. Patton Oswalt, který si s ním zahrál ve třetím Bladeovi, naznačil, že natáčení neprobíhalo úplně dobře. Snipes byl neustále zavřený v přívěsu, hulil tam trávu a vylezl jen v okamžiku, kdy bylo potřeba zachytit na kameru jeho obličej. Zbytek odehrál dvojník. Pokoušel se uškrtit režiséra Davida S. Goyera, který si pak najal jako ochranu partu motorkářů, které potkal v hospodě, a taky ho Snipes seřval za to, že vnutil jednomu z černochů na place nosit tričko s nápisem Garbage (Odpadky). I když si při natáčení každý mohl nosit, co chtěl a režisér do toho nikomu nekecal. Asi bylo veselo.

 

Sex Tape týdne
Sakra, to jste fakt tak blbí? Když nechcete, aby se cizí lidi koukali, jak si užíváte v posteli, tak se prostě nenahrávejte! Emma Stone o tom ví své, ale její problémy evidentně teprve začínají. Ještě před tím, než se z ní stala hvězda, rozhodla se okořenit si trochu sex se svým dnes už dávno bývalým přítelem a natočili si své dovádění v posteli. Z Emmy Stone je hvězda, zatímco její ex je víceméně nikdo. Ale má kazetu. A nebojí se ji použít, teď jen podle všeho čeká na nejlepší nabídku. Holt život je svině, ale Emma Stone si o tohle říkala, ne že ne.

 

Retro týdne
Jen málokterý seriál má tolik fanoušků při tak malém počtu dílu. Firefly Josse Whedona je právem kult a i dnes se občas objeví nějaké drby o tom, že by se mohlo natočit něco jako pokračování. Nathan Fillion i Whedon jsou ale totálně vytížení, takže se to bohužel moc reálně nejeví. Naštěstí je fanouškovská komunita pořád hodně aktivní a občas z ní vypadne něco, co stojí za pozornost. Třeba předělání úvodní znělky do stylu osmdesátých let.

 

Duel týdne
Minule bylo vaším úkolem najít herce, který by si mohl zahrát nového MacGyvera. Zajímavě zní určitě Bradley Cooper, Chris Pine, Michael C. Hall, Garret Hedlund nebo Jesse Eisenberg. Uvidíme, jak se na to budou tvářit tvůrci.

Dnes si dáme souboj klasických parodií. Máte radši sérii Bláznivá střela nebo Žhavé výstřely? Název série pište do předmětu a do textu uveďte důvody.

  

Za týden zdar 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace