Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se Harry Osborn. Zn.: Mladý ksicht


ikona
st39.6
amazing spider-man 2
Ve druhém Spider-Manovi se objeví také Harry Osborn. Kdo nahradí skvělého Jamese Franca? 

Amazing Spider-Man ani zdaleka neoslnil tak, jako před lety verze Sama Raimiho, jeho digitální eskapády však stačily na to, aby producentům přinesly solidní penízky a tím pádem otevřely vrátka přímému pokračování. Vzhledem k tomu, že byl příběh děravý jak řešeto, byla jediná věc, která ve filmu šlapala na jedničku, romantická linie mezi Andrewem Garfieldem a Emmou Stone. V tomhle směru si může Marc Webb pogratulovat, jeho vedení mladých herců bylo bezchybné (navíc je dal dohromady i v reálném životě). Ve dvojce se tento pár vrátí a aby to bylo trochu zajímavější, na scéně se objeví také postava Harryho Osborna.

Toho pod Raimiho dohledem ztvárnil James Franco a nahradit ho bude pravděpodobně  složitější než v případě samotného Petera Parkera. Studio spolu s Marcem Webbem začalo hledat tvář, která by se o to mohla pokusit a už teď je podle ksichtů některých adeptů jasné, že hrdina podědí některé "utrápené rysy" Francova Osborna. Což je dobře.

Ať už si studio a Webb vyberou kohokoliv, logicky se bude jednat o mladou tvář a o někoho, kdo v současném Hollywoodu teprve proráží. Je z čeho vybírat, adeptů je proto celá hromada. Jen počítejte s námi: Původně se přemýšlelo o hercích jako Dane DeHaan (Kronika), Alden Ehrenreich (Tetro) a Brady Corbert (Melancholia), ti jsou však z kola ven. Teď se pro změnu mluví o Samu Claflinovi (čtvrtí Piráti a Sněhurka a lovec), Eddiem Redmayneovi (Bídníci), Douglasu Boothovi (bude jedním z Noemových synů pod Aronofskyho velením) a Boydu Holbrookovi (známý jen menší rolí ve westernové minisérii Hatfields & McCoys). To je sedm adeptů během jediného týdne. Který z nich je váš favorit?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace