Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deus Ex má režiséra, hlavní roli stále hledá


ikona
st39.6
deus ex
Filmová adaptace herního megahitu si našla režiséra a my jí pomalu začínáme věřit 

Když se v létě začalo mluvit o filmové adaptaci Deus Ex, jejíž ohlášení si CBS films naplánovalo překvapivě na den poté, co Ubisoft slíbil Assassin´s Creed s Michaelem Fassbenderem, začali se těšit nejen fanoušci herní předlohy, ale také fanoušci sci-fi. Kdyby se Deus Ex podařilo, mohla by z toho být velice solidní žánrovka. Jenže CBS Films není zrovna studio, které si v tak náročných produkcích může dovolit vyskakovat (jednoduše proto, že za sebou ještě žádnou podobnou nemá). Netrpělivě se tedy čeká, až se rozhoupe k výběru režiséra, aby si lidé mohli udělat alespoň drobnou představu o tom, jakým směrem by se měla adaptace vydat.

Inu, studio už si vybralo a volba je to velice dobrá. Vlastně skvělá. CBS Films totiž sáhlo po Scottu Derricksonovi. Tenhle člověk za sebou má režii dvou skvělých hororů Sinister a V moci ďábla, sci-fi už si také oťukal, protože se před čtyřmi lety podepsal pod Den, kdy se zastavila Země. To sice nebyl kdovíjaký hit, vlastně prosvištěl kiny podezřele rychle, ale že by to byl špatně natočený film, se rozhodně říct nedá.

Derricksonova filmografie každopádně napovídá, jakým směrem by se mohlo Deus Ex vydat. Že to bude temná sci-fi, se dalo předpokládat, režisér V moci ďábla by do ní ale mohl přidat také špetku hororových prvků. Hlavně víme, že se bude schopný postarat o sakra hutnou atmosféru. Teď už jen zbývá, aby dostal solidní rozpočet a někoho zajímavého do hlavní role a máme se na co těšit. Že by se z Deus Ex přece vyklubal výborný film? Rozhodně bychom se nezlobili.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace