Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy hvězdou Splinter Cellu


ikona
KarelR
splinter celltom hardyubisoft
Filmový Sam Fisher našel svou tvář. 

Takhle se to má dělat! Ubisoft už nebavilo koukat na zmršené adaptace slavných videoher, a tak v marvelovském stylu založil vlastní filmovou pobočku nazvanou UMP (Ubisoft Motion Pictures). V červenci jsme se dozvěděli, že se celá tahle operace rozjede filmovou verzí zabijácké klasiky Assassin's Creed, v níž se hlavní role ujme Michael Fassbender. A teď přichází další skvělá zpráva - Ubisoft konečně rozhýbal i celovečerní Splinter Cell a do hlavní role neulovil nikoho menšího než Toma Hardyho.

 

Zkuste na chvíli zapomenout na to, zda je či není podobný Samu Fisherovi, tajnému agentovi, kterého bude ve filmu hrát. Áčkový špionážní akčňák s Hardym v hlavní roli je něco, co se neodmítá, a projekt tak nabírá přinejmenším stejně atraktivní kontury jako Assassin's Creed.

Zatím sice (ani v jednom případě) nevíme, kdo se ujme režie. Pokud ale bude Ubisoft v tomhle ohledu mířit stejně vysoko (jakože není důvod tak nečinit), mohly by se videoherní filmy konečně postavit po bok daleko hýčkanějších comicsáren.

 

Filmový Splinter Cell momentálně shání distribuční křídla velkého studia, přičemž mezi sebou bojují Paramount a Warneři. Jedinou jistotou mimo Hardyho je tak scenárista Eric Warren Singer, jenž má za sebou Tykwerův thriller International a napsal příští film Davida O. Russela, v němž se objeví skvadra Bale, Renner a Cooper. To není úplně nejhorší vizitka, tak doufejme, že Singer zvládne onen zapeklitý tradiční úkol - napsat originální a zajímavý příběh, který se bude tónově co nejvíc blížit herní předloze. To aby ho fandové neukamenovali, že. Hodně štěstí.

---

Vytáhni v hospodě: Šestý herní Splinter Cell vychází na jaře 2013 a tady se můžete podívat na trailer z E3.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace