Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Předpremiéra Atlas mraků


ikona
Mr. Hlad
Chcete vidět novinku sourozenců Wachowskýh a Toma Tykwera zdarma a dřív než ostatní? 

Novinka sourozenců Wachowských a Toma Tykwera Atlas mraků vzbuzuje zajímavé reakce. Někteří diváci a kritici film vychvalují do nebes, jiní mluví o velkém zklamání a kvůli mizernému marketingu nejsou zámořské výdělky zdaleka takové, v jaké tvůrci doufali. Každopádně pořád je to film od tvůrců Matrixu a Lola běží o život, takže by to měla být zajímavá podívaná tak jako tak. Do českých kin dorazí Atlas mraků 22. listopadu, my vám teď ale dáváme možnost zajít si na něj dřív.

 

Pražské Bio Oko totiž chystá půlnoční předpremiéru už 21.11.2012 a pokud se vám nechce stát frontu na lístky, můžete si o ně zasoutěžit. Jestliže správně odpovíte na následující otázku a budete mít kliku, dostanete na exkluzivní projekci dva lístky, těšit se můžou čtyři výherci. Takže: Jaký film byl režijním debutem sourozenců Wachowských a v kterém roce ho natočili? Odpovědi posílejte na mail souteze@moviezone.cz do čtvrtka 15.11.2012 do 23:59 a do předmětu napište SOUTĚŽ ATLAS MRAKŮ. A pokud nevyhrajete, nic vám nebrání vyrazit si na jeden z nejočekávanějších filmů podzimu tak jako tak. Lístky se dají objednat tady.

Hodně štěstí.

Výherci:
Michaela Hanžlová, Hradec Králové
Jaroslav Kysilko, Praha
Jakub Machálek, Praha
Pavel Cihlář

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace