Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Agenti místo Jediů?


ikona
Mr. Hlad
kick-assmatthew vaughn
Proč se Matthew Vaughn vykašlal na X-Meny a nestojí o Hvězdné války? 

Matthew Vaughn je jedním z těch režisérů, jejichž jméno fanoušci Star Wars skloňují s novými epizodami poměrně často. Není se čemu divit, všechny jeho filmy až doposud byly výborné, ať už chytrá gangsterka Po krk v extázi, drsná anarchistická comicsárna Kick-Ass nebo poslední X-Meni. Vaughn ale neumí vydržet u žádné série. Kick-Ass 2 sice produkuje, ale režie se ujal Jeff Wadlow, a před nedávnem překvapivě opustil i X-Men: Days of Future Past. A tvůrce comicsu Kick-Ass Mark Millar teď prozradil, proč se tak stalo a co má Vaughn v plánu.

 

Ti dva totiž chtějí co nejrychleji dostat na plátna Millarovu novinku Secret Service. Původně plánovali počkat, až bude po nových X-Menech trochu času, ale po Hollywoodu údajně běhá už několik lidí se scénářem, jenž se až příliš podobá comicsu. A Millar s Vaughnem zkrátka nechtějí riskovat, že je někdo předběhne.

A o co že v Secret Service jde? Nejdrsnější britský tajný agent se rozhodne začít trénovat svého synovce, aby šel v jeho stopách. Bohužel strejda není zrovna elegantní James Bond, ale likvidátor, který se s akcí moc nemaže. A teď ti dva musí společně vyřešit složitý případ, v němž se odhalí strašlivé tajemství Mount Everestu a zjistí se, kdo a proč vlastně unesl Marka Hamilla (s tváří... Marka Hamilla!). Zní to docela šíleně, ale co byste od autora Kick-Ass a Wanted čekali? Každopádně Secret Service Vaughna pravděpodobně vyšachovalo ze hry o Hvězdné války. Jestli je to škoda, zjistíme za pár let.

--- 

Vytáhni v hospodě: Dalšího, koho si můžeme ze seznamu potenciálních režisérů Star Wars vyškrtnout, je Quentin Tarantion. Prý ho to absolutně nezajímá, ale s ním stejně nikdo moc nepočítal.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace