Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Potvrzeno: Transformers 4 s Markem Wahlbergem


ikona
st39.6
mark wahlbergmichael baytransformers 4
Michael Bay má internet. A nebojí se ho použít! 

Michael Bay momentálně střihá Pain & Gain. Film potřebuje dokončit tak, aby stihl premiéru stanovenou na 26. dubna, což při jeho pracovním tempu nebude žádný problém. Je to jeho vysněný projekt, o kterém mluvil několik let. I přes to, že Paramountu vydělal téměř tři miliardy, pro něj ale nebylo snadné sehnat rozpočet (odhaduje se na nějakých pětadvacet milionů). Jednou z podmínek, jež musel pro získání takových peněz splnit, byl příslib dohledu nad čtvrtými Transformers, který, jak víme, přerostl rovnou v dohled režijní.

Nedávno se pak začalo mluvit o tom, že si Bay při natáčení svého vysněného projektu oblíbil Marka Wahlberga natolik, že ho právě ve čtvrté robo-řežbě obsadí do jedné z hlavních rolí. Tenhle drb ale naživu moc dlouho nevydržel, Bay ho totiž na svých stránkách obratem vyvrátil. Fanoušci, kteří za zrodem zprávy stáli, však Bayovi vehnali brouka do hlavy. A režisér teď otočil.

Přiznal, že od té doby, co si zprávu poprvé přečetl, o Wahlbergově obsazení často přemýšlel. Až ho nakonec obsadil, takže ho ve čtvrtých Transformers přeci jen uvidíme. Bay je tím, že internetové kuloáry sleduje, docela známý. Když se jimi teď nechal inspirovat, jeho nejoblíbenější web má jednu skromnou prosbu: Všechny modelky, které ve filmu obsadí, nechť před digitálními roboty poskakují polonahé. Prosím, prosím, smutně koukám.

---

Vytáhni v hospodě: Martin Lawrence tvrdí, že mu právě přistál na stůl scénář ke třetím Mizerům. No... kéž by to byla pravda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace