Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Singer se vrací k X-Menům


ikona
KarelR
bryan singermark millarmatthew vaughnx-menx-men:days of future past
Fanouškovská přání byla vyslyšena. 

Když Matthew Vaughn opustil režijní post příštích X-Menů (nejspíš kvůli adaptaci comicsu Secret Service s Markem Hamillem), mnoho fanoušků to neneslo dvakrát dobře. První třída se totiž pod jeho dohledem povedla na jedničku a Foxové vůbec nemuseli přijít s adekvátním náhradou. Jedinou možnou spásou se zdál být Bryan Singer, kterého studio ihned prezentovalo jako náhradníka číslo jedna. A víte co? Tenhle malý zázrak se opravdu stal.

 

Singer se filmu bez okolků upsal, zatímco Matthew Vaughn zůstává na pozici producenta. Pánové si tedy vyměnili role a X-Men: Days of the Future Past spadlo do nejpovolanějších možných rukou. Příběh Kitty Pride, která musí své mladší já donutit k tomu, aby zabránilo nebezpečné budoucnosti (respektive jeho upravená verze), by se měl navíc dotýkat původní trilogie, z níž Singer natočil první dva filmy. Vedle Michaela Fassbendera, Jamese McAvoye nebo Jennifer Lawrence tak velmi pravděpodobně uvidíme třeba Patricka Stewarta a Famke Janssen.

Natáčení je stále naplánováno na leden 2013, datum premiéry zůstává na 18. červnu 2014. Jste se Singerovým návratem spokojeni? Nebo jste doufali, že se filmu ujme někdo jiný? Tohle asi moc zuřivou diskuzi nevyvolá, co?

---

Vytáhni v hospodě: Singer režíroval halloweenský pilot nového seriálu Mockingbird Lane, ve kterém Jerry O'Connell hraje Frankensteina a Eddie Izzard pije lidem krev jako drak. A upřímně... čekali jsme to o chlup lepší.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace