Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další bondovky mají scenáristu, čekají je změny


ikona
st39.6
007James Bond
Jamese Bonda možná čekají velké změny. Budou poslední dva filmy s Craigem tvořit jeden příběh? 

Kdybyste teď sháněli scenáristu Johna Logana, pravděpodobně byste ho nezastihli doma ani v kanceláři. Je totiž vysoce pravděpodobné, že je v nějakém prestižním klubu a posledních několik hodin tam v jednom kuse kalí. Dostal totiž práci, o které se jiným kolegům může jen zdát. Z pozice spoluscenáristy Skyfallu totiž povýšil a od producentů dostal na starost scénář obou následujících bondovek. Pravděpodobně tedy posledních dvou bondovek s Craigem.

V souvislosti s jeho angažmá se dá mluvit o dvou zásadních změnách. Tou první je fakt, že Logan jako první bude pracovat na Bondovi úplně sám. Jistě, bude mu do toho kecat Craig i producenti, Neal Purvis a Robert Wade, kteří se pod bondovky podepisují od Jeden svět nestačí, už mu do toho ale mluvit nebudou.

Mnohem zajímavější je ale druhá změna. Začíná se mluvit o tom, že Logan dostal za úkol napsat oba další Bondy tak, aby se jednalo o jeden příběh ve dvou filmech. Pro agenta 007 by se jednalo o zásadní změnu, všechna jeho dosavadní dobrodružství totiž fungují samostatně, i když je prolínají stejné postavy nebo organizace. Oba filmy, které přijdou po Skyfall, by však měly tenhle zvyk prolomit.

EON navíc hodlá dalšího Bonda dostat do kin co nejdříve, produkce by tedy mohla začít už ke konci příštího roku, aby se další Bondovo dobrodružství, o němž se samozřejmě nic neví, dostalo do kin na podzim roku 2014.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace