Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman a Hobit ve speciálních edicích


ikona
KarelR
blu-rayhobittemný rytíř povstalwarner bros.
Warneři budou příští rok ždímat nejen Nolana s Jacksonem. 

Zrovna včera stčko nadávat na to, jak Warneři sveřepě ždímají svoje nejúspěšnější tituly. Inu, studio příští rok oslaví 90. výročí, takže se pár speciálních edic dá pochopit. Ke stovce nejlepších filmů na DVD a padesátce na Blu-rayi ale nyní začínají přibývat další sběratelské kousky, které ze zámořských diváků určitě vysají nejeden drahocenný dolar.

 

Začíná to přitom docela nevinně. V poslední čtvrtině roku 2013 dorazí na pulty prodloužená verze prvního dílu Hobita. Nic neočekávaného, jde o úplně stejný postup, jaký zažil Pán prstenů. Přesto je ale trochu podezřelé, že i po natáhnutí dvou filmů na tři zbyde Jacksonovy dost materiálu na to, aby do trpasličího pochodu z Hobitína do Ereboru přidával další minuty. Budou mít rozšířené edice v tomhle případě vůbec co nabídnout?

Omnoho příjemněji tak zní pár další kousků, kterými Warneři zaútočí na peněženky. Výročních Blu-ray vydání se dočkají klasiky jako Drak přichází, Správná posádka nebo Vymítač ďábla, megakolekce pak znovu potká Clinta Eastwooda. Pamatujete 35 DVDček s jeho filmy? Příští léto dorazí rovná čtyřicítka plus dvacítka těch nej na blůčku. Pokračovat se bude dvacítkami nej komedií, muzikálů, oscarovek, romancí nebo thrillerů od slavného studia, nové sběratelské edice potkají trilogie s Šíleným Maxem a Dannyho Parťáky... a narozeninový dort se dozdobí hned třemi velkými třešničkami.

 

První z nich je zmíněný Čaroděj ze Země Oz ve 3D. Druhou kolekce všech tří celovečeráků Jamese Deana (Rebel bez příčiny, Na východ od ráje, Gigant). A největší podzimní peckou dozajista bude číslo tři - ultimátní sběratelská edice Nolanovy trilogie o Temném rytíři. Pokud tedy plánujete letos o Vánocích pořizovat honosný pěti-blůčkový pack (obrázek výše), vězte, že by to měl být jen předkrm. Warneři velmi pravděpodobně přijdou s něčím neodolatelným (Ještě víc bonusů? Vystřižené scény? Popíraný režisérský sestřih třetího dílu?) a určitě k tomu přihodí pramínek vlasů Anne Hathaway, jen aby zachránili další sezónu. Netopýr a čaroděj už jsou ale v prachu, Hobit se nejdřív musí povést a reedice se nedají dělat donekonečna. Za dva roky to tak u Warnerů začne být hodně zajímavé...

---

Vytáhni v hospodě: Největším českým luxusem bude u Temný rytíř povstal edice s rozbitou maskou. Přesto můžete Američanům závidět třeba knížní edici s Banem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace