Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Craig bude Bondem ještě dvakrát


ikona
KarelR
daniel craigskyfall
Plus stopáž Skyfallu a featurette o natáčení úvodní akce. 

Bond je nezastavitelný. Přečkal už šest hereckých představitelů a určitě ho ještě pár dalších čeká. V dohledné době ale agenta 007 s tváří číslo sedm jen tak neuvidíme. Daniel Craig totiž právě podepsal smlouvu na další dvě bondovky (po selháních Kovbojů a vetřelců a Dream House ani neměl moc na výběr), čímž se v počtu špiónských eskapád dostal nad Pierce Brosnana. Pokračování by navíc měly přijít v rychlejším sledu, než bývá u Bonda obvyklé (2014 a 2016?), což nás jen těší.

 

Craig si tím pojistil kariéru až někam k padesátce, před kterou, doufejme, pustí bondovské otěže. A nepůjde místo toho po rekordu Rogera Moorea, jehož kaskadéři se nakonec museli maskovat za skoro šedesátiletého superhrdinu.

Skyfall by měl každopádně obnovit kvalitativní úroveň série, jíž lehce zazdil scenáristicky zparchantělý tunel Quantum of Solace. Scénář Johna Logana, kamera Rogera Deakinse, režie Sama Mendese... To všechno dalo podle nových informací dohromady 145 minut dlouhý film, který v říjnu nastartuje výživná naháněčka v Istanbulu. Ne, Bond se tam nejspíš nepotká s Liamem Neesonem. Nový featurette ale potvrzuje, že se i tak pěkně zapotí.

Skyfall zamíří do českých kin 26. října. Už teď se ale můžeme začít přít o to, jestli uloví víc oscarových nominací než Hobit...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace