Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy uvidíme další Star Wars?


ikona
Mr. Hlad
star wars
Jediové míří znovu do kina. Kdy dorazí?  

Hvězdné války se letos vrátily do kin a bohužel tím nejslabším dílem. Skrytá hrozba je dětinská a v době svého prvního uvedení v roce 1999 zklamala opravdu hodně fanoušků. Časem ale člověk dokáže odpouštět, a tak jsme si závody kluzáků letos v zimě celkem užili. George Lucas však tvrdil, že další díly jeho ságy se do kin dostanou jen v případě, že ten první vydělá. V Americe utržil 44 milionů dolarů a celosvětově 102, což jsou podle všeho slušné peníze, takže druhý a třetí díl uvidíme taky. A dost brzy.

Na 3D Klony útočí a následnou Pomstu Sithů si totiž budeme moci zajít už příští rok na podzim. Ano, na oba filmy. Epizoda 2 zamíří do kin 20. září a trojka pár týdnů potom, konkrétně 11. října. Dvojka si to tak rozdá s další obnovenou premiérou a postaví se 3D verzi Malé mořské víly a také závodnickému dramatu Rona Howarda Rush a třetí díl bude o diváky bojovat se Sin City: A Dame to Kill For a novým thrillerem Paula Greengrasse Captain Phillips. Pro fandy Hvězdných válek to ale znamená ještě jednu věc. Jelikož se nová trilogie uzavře už příští rok, je dost možné, že tu starou dostaneme dřív, než se původně počítalo. Lucas zatím sice nehodlá nic prozradit, ale je to jednoduše logické.

Vytáhni v hospodě: Jedním z kandidátů na roli Luka Skywalkera byl i Robert Englund. Ano, Freddy Kruger. A Hana Sola si mohl zahrát Christopher Walken. Ano, Christopher Walken.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace