Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fassbender v Assassin´s Creed


ikona
KarelR
assassins creedmichael fassbenderubisoft
Videoherní pecka putuje na plátna kin. A podle nadějného receptu! 

AKTUALIZACE: Premiéra byla stanovena na 22. května 2015. Altair se tedy popere minimálně s Avengers, Jackem Sparowem a bandou Jediů.

Sny se plní zřídkakdy. Občas je ale výsledná realita ještě lepší, a právě to je zatím případ filmové verze Assassin's Creed. V minulých měsících jsme často slýchali, že se něco chystá. Až nyní ale přichází zásadní zpráva, že film podle výdělečné videoherní série skutečně uvidíme.

Příběh Desmonda Milese, který díky programu jménem Animus prožívá vzpomínky svých předků - středověkých asasínů Altaira a Ezia -, navíc putuje do hodně zajímavých rukou. Kupu času do něj hodlá vložit Michael Fassbender, který by měl nejen hrát hlavní roli (zřejmě Altaira), ale také film produkovat. To ale pořád ještě není hlavní důvod k radosti.

Tím je až rozhodnutí Ubisoftu, točit film na vlastní pěst - skrz novou filmovou pobočku Ubisoft Motion Pictures. Triky dodají kamarádi z herních křídel, síla značky nažene diváky a Fassbender je malou zárukou, že to celé nepůjde k šípku. Ubisoft se zcela jasně vydává marveláckou cestou a mimochodem také hlásá, že v budoucnu hodlá podobně oživit i Splinter Cell a Ghost Recon.

Čeká filmové adaptace her stejný kvalitativní vzestup, jako když začali na comicsárny dohlížet lidé od comicsů? Pevně v to doufáme. K povedeným filmům ale ještě povede dlouhá cesta, takže nám nezbývá, než s nadějí čekat, koho Ubisoft ukecá do režie. Máte nějaké tipy?

---

Vytáhni v hospodě: Filmový Assassin's Creed hodlal Ubisoft původně svěřit do rukou Sony, ale na poslední chvíli byla jednání ukončena. Děkujeme, Avengers!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace