Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sonnenfeld a zapadlá comicsárna


ikona
st39.6
barry sonnenfeld
Barry Sonnenfeld začíná uvažovat o svém příštím projektu 

Muži v černém na nás budou v kinech již potřetí blikat svými udělátky na špatnou paměť a pro režiséra Barryho Sonnenfelda, který se ke hranému filmu vrátil po dlouhých šesti letech, to znamená jediné: Může si oddechnout, že má všechnu práci hotovou, pomodlit se za alespoň trochu solidní tržby a začít přemýšlet o svém dalším režijním počinu.

Přemýšlet přitom nebude muset dlouho, Warneři za ním totiž přišli s nabídkou, která se v době megaúspěšných comicsáren neodmítá. Sonnenfeld jí zmínil při rozhovoru s Comic Book Movie, kde prozradil, že ho studio oslovilo s adaptací stařičkého comicsu, který se na pultech obchodů objevil naposled v šedesátých letech. O co se jedná? V tom je drobný háček. Nikdo nemá nejmenší tušení.

Je totiž jasné, že by se mělo jednat o charakter ze světa DC Comics, jež Warneři restrukturalizovali s vidinou vytvoření několika filmových frančíz, které by zazáplatovaly díru po Harrym Potterovi. Jenže jaká comicsová postava se v comicsu objevila naposled v šedesátých letech? A bude o ní vůbec mít dnešní divák zájem? Nebo se snad Sonnenfeld jen přeřekl a mluvil o postavě, která se v comicsech objevuje OD šedesátých let?

Těžko říct. Vyrojily se fanouškovské spekulace, které hovoří o zvláštníchh charakterech jako Captain Atom, Metamorpho nebo The Question. Sonnenfeldovi by sice sedlo něco podivného, ale vsázet v jeho případě na vytvoření úspěšné frančízy, by se producentům nemuselo vyplatit. Má za sebou kiksy jako Wild Wild West a takové divočárny se nezapoomínají, i když je trojka Mužů v černém docela snesitelná.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (2)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace