Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robert Pattinson půjde po Husajnovi


ikona
st39.6
Po Twilightu ho možná nemáte moc rádi, zdá se ale, že před sebou má slibnou kariéru. 

Když jsme se s ním ve Twilightu setkali poprvé, považovali jsme ho za dřevo, které si odbude pět-nebo-kolik dílů upírské romance, rozdá pár podpisů nadšeným fanynkám a nadobro zmizí. Roberta Pattinsona ale hraní začalo bavit a na rozdíl od počátků své kariéry teď začíná něco předvádět. Jen tak se ho tedy nezbavíme. A vlastně už to vůbec nevadí.

Že by mohl být snesitelný, dokázal už ve Vodě pro slony nebo v Miláčkovi a je vysoce pravděpodobné, že nás v Cronenbergově Cosmopolis přesvědčí, že má i na náročné projekty, které nebudou stát na tom, že se líbí přibližně miliardě nedonošených puberťaček (pokud jsem právě urazil vaší přítelkyni ... ona se s tím nějak popere). Prostě ho čeká slibná kariéra, čemuž napovídá i jeho další film. Jmenuje se Mission: Blacklist a Pattinson v něm bude hrát člověka, který šel po krku Saddámu Husajn.

Jedná se o adaptaci stejnojmenné předlohy od Erica Maddoxe, vojenského vyšetřovatele, který se účastnil honu na světoznámého diktátora. Kniha dává nahlédnout na pozadí tajných operací, což by mohlo dělat z látky hodně hutný materiál. V takové roli si sice většina z nás představuje spíš nějaké ostřílené starší herce, ale čert to vem. Jestli se scenáristovi Bratrstva neohrožených a režisérovi filmu Johnny Mad Dog, který na Cannes v roce 2008 dostal Prize of Hope, podaří látku zpracovat nějak kloudně, což je dost pravděpodobné, mohl by se z Mission: Blacklist vyklubat hodně solidní thriller.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace