Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile hledá záporáka a obsazuje


ikona
st39.6
Zahraje si Rihanna v dalším Rychle a zběsile? Vrátí se Michelle Rodriguez? A kdo bude záporák? 

Jestli existuje nějaký zdroj informací, kterému automaticky nikdo nikdy nevěří, je to britský The Sun. Bulvární plátek většinou přichází s informacemi, které si někdo vycucává z prstu při posedávání na toaletě a málokdy mívá pravdu. Když se v něm tedy objevila informace o tom, jak je Universal spokojený s výkonem Rihanny v Bitevní lodi a že přemýšlí o jejím obsazení v dalším Rychle a zběsile, všichni to brali s nadhledem. Ta možnost tu sice je i nadále, protože docela dává smysl, pravděpodobnost, že by Rihanna ztvárnila záporačku, jak The Sun tvrdí, je ale vskutku nízká. Zato u Lukea Evanse je docela vysoká.

Právě tomu podle všeho roli záporáka Universal nabídl opravdu. Mělo by se jednat o tu samou pozici, kterou odmítl před několika týdny Jason Statham. Evans si odbude roli v Jacksonově Hobitovi a pak by měl mít volno, odmítnout tak velikou příležitost by tedy bylo naprostým šílenstvím. Je tedy klidně možné, že se do několika dní až týdnů objeví zpráva, která jen potvrdí jeho obsazení.

Stejně jako tomu teď je s Michelle Rodriguez. Tuhle fešandu očividně drobnost jako smrt vůbec nevykolejila, jak už tedy naznačila titulková sekvence pátého Rychle a zběsile, v šestce se její postava vrátí. To teď bylo oficiálně potvrzeno, Dom s Letty si tedy budou moct opět skočit do náručí. Tedy pokud v tom nebude nějaký háček.

---

Vytáhni v hospodě: Michelle Rodriguez potvrdila také návrat pod Rodriguezovu režii a objeví se v Machete Kills.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace