Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uniklé záznamy z placu TDKR: Bale vs. Freeman


ikona
st39.6
christian baledark knightmorgan freeman
Z placu třetího Batmana unikly skandální záznamy nezávazné konverzace Balea a Freemana. 

Christian Bale už má s uniklými záznamy z placu své vlastní zkušenosti, ostatně všichni si určitě moc dobře pamatujete, jakým způsobem seřval člena filmového štábu při natáčení posledního Terminátora. Že má Bale problémy s temperamentem, potvrzují i nově uniklé audiosoubory z natáčení třetího Batmana. Zvukaři tu dost možná naschvál zapomněli po každé klapce jedné z klíčových scén filmu (spoilerů se bát nemusíte) vypnout ruchové mikrofony a vznikl z toho jeden z nejvíce ponižujících záznamů v historii kinematografie.

Nejen, že tu Bale nadává na všechny strany a proklíná Nolana za to, že ho neobsadil do Počátku, nebo že se každý den musí navlíkat do těžkého obleku, ve kterém je mu neskutečné vedro a skoro nic v něm neslyší ... to by nebyl zas takový průšvih. Největší odhalení zazní už na samotném začátku, tedy na prvním ze sedmi audiosouborů, kde se Freeman v nezávazném rozhovoru s Balem přizná, že neviděl ani jeden z předešlých dílů Batmana. Ba co více - vzhledem k tomu, že moc nečte scénáře, doteď nepochopil, že jsou Wayne a Batman jedna a ta samá postava.

Ostatně Freemanovo ignoranství zachází ještě dále, když si Baleova Fightera plete s Wrestlerem.

Na placu TDKR: druhá část, třetí, čtvrtá, pátá, šestá, sedmá.

Asi už jste pochopili, že tohle nejsou zrovna autentické záznamy (nebo snad věříte, že Bale nabírá svalstvo tím, že užírá svalovinu jiným zvířatům?), každopádně legrační jsou hodně. Zatímco Morgan Freeman nezní úplně přesvědčivě, Christian Bale je hlasově tak přesný, že bychom se nedivili, kdyby se na tomhle fórku podílel. Přiznejte se, nechali jste se alespoň na chvíli nachytat?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace