Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Známe tvář postapokalyptického Zorra


ikona
KarelR
zorrozorro reborn
Šmejdi z vrakovišť, připravte si kordy! 

Zorro už nebude švarný don z Kalifornie, rychle se s tím koukejte smířit. Nová doba si žádá aktualizace slavných hrdinů, a když mohl Sherlock Holmes přesídlit do současnosti, proč by to Zooro nedotáhl ještě dál? Třeba... do postapokalyptické budoucnosti?

Projekt nazvaný Zorro Reborn jsme naposledy řešili loni v dubnu. A od té době se změnily dvě věci. Zaprvé přišel o trikařského režiséra Rpina Suwannatha (X-Men, Matrix). A za druhé získal představitele hlavní role, kterým je v minulých letech téměř neviditelný Gael Garcia Bernal. Velké nadšení ale zatím pořád nebudí, protože tuhle transformační ideu stále nepodporuje nějaké věrohodné jméno.

Víme tedy jen to, že bude vybraný režisér muset natočit něco ve stylu Tahle země není pro starý. Takže atmosférický thriller, ve kterém bude Zorro na střídačku šermovat a cestovat po zasmušilé krajině? Zatím to pořád zní spíš jako Kniha přežití v béčkovějším balení, ale třeba film nakonec přitáhne někoho, kdo dá klasickému hrdinovi zajímavý restart. Tedy ne že by ho potřeboval, protože Campbellova Tajemná tvář stále funguje prvotřídně...

---

Vytáhni v hospodě: Zorro mstitel z roku 1940 je právě tím filmem, po kterém zemřeli rodiče Bruce Waynea. Takhle se tedy vysvětloval zrod Batmana předtím, než přišel Millerův Rok jedna, jímž se o 18 let později inspiroval Nolan v Batman začíná.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace