Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Foxové odhalují filmové plány


ikona
st39.6
20th century foxliam neesonstar wars
Kdy se dožijeme druhého Taken a traileru na 3D Star Wars? 

Krátce poté, co 20th Century Fox prozradilo název páté Smrtonosné pasti, studio začalo poodhalovat své filmové plány na příští dva roky. Krom kinopremiéry dalšího dobrodružství Johna McClanea jsme se tak dozvěděli o plánovaných datech uvedení do kin několika dalších filmů.

Pro nás je tím nejzajímavějším bez debat druhé Taken aka 96 hodin s Liamem Neesonem. Pokračování tři roky starého akčního překvapení vznikne pod režijním dohledem Oliviera Megatona (třetí Kurýr, Colombiana) a Foxové ho budou chtít dostat to kin skoro přesně za rok, 5. října 2012.

O tři týdny později pak zamíří do kin surfařské drama Of Men and Mavericks (dříve jen Mavericks), film podle skutečných událostí, pod který se podepíše nesmírně zajímavý Curtis Hanson, člověk zodpovědný za 8 Mile, Divokou řeku nebo L.A. přísně tajné. V jedné z hlavních rolí se objeví Gerard Butler.

Na 21. listopadu 2012 20th Century Fox chystá Parental Guidance, film s Billym Crystalem, Bette Midler a Marisou Tomei, který zatím není ani uvedený na IMDb. Takový problém nemusí řešit Percy Jackson. Slabý pokus o pokračování ve šlépějích Harryho Pottera si v kinech nevedl úplně špatně, takže si vykouzlil sequel s podtitulem Sea of Monsters, který do kin dorazí 27. března 2013. Na konec toho samého roku pak Foxové plánují ještě Walking with Dinosaurs (ve 3D), tedy film, který vznikne v koprodukci BBC podle populární animatronické výstavy, a který se do kin vydá 11. října 2013.

Když už jsme u těch Foxů, studio chystá trailer na 3D re-release první epizody Star Wars, který se pravděpodobně objeví před Andersonovými Třemi mušketýry (u nás přesně za týden). A když už jsme u té Skryté hrozby, Lucasfilm prozradil, že v rámci animovaných Clone Wars znovu přivede k životu Darth Maula, toho nenápadného Sitha, kterého Kenobi rozpůlil a nechal spadnout do čert ví jak hluboké šachty. Něco takového přece není problém přežít.

---

Vytáhni v hospodě: Liamu Neesonovi není role bývalého tajného agenta v 96 hodin úplně cizí. Jednak byl v mládí boxer, druhak měl původně hrát agenta 007 ve Zlatém oku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace