Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Cruise v epické sci-fi řežbě!


ikona
st39.6
doug limantom cruise
Tom Cruise, Doug Liman a sci-fi podle manga comicsu? 

Doug Liman za sebou sice má prvního Bournea a Pana a Paní Smithovi, což je dostatečný důvod, proč mu věnovat pozornost, v posledních letech se mu ale na další větší projekt narazit nepodařilo. Střihnul si sice Jumpera, který minimálně po akční stránce nikterak neurazil, něco opravdu velkého, co by znovu nastartovalo jeho kariéru, ale ne a ne přijít. Aby toho nebylo málo, jeho douho chystané sci-fi Luna se pravděpodobně neuskuteční a tak i když je Liman upsaný ještě soňáckému Everestu, hledá si nějakou velkolepou náhradu. Našel jí v manga All You Need Is Kill.

To momentálně připravují Warneři pod názvem We Are Mortals a právě Liman je člověk, který má největší šanci usednout do režijní sesle projektu. O příběhu se toho samozřejmě moc neví, takže se musíme spokojit s tím, že to bude velkolepá válečná sci-fi, každopádně teď bude důležité, koho se Limanovi podaří do filmu obsadit - podle toho pravděpodobně naboptná rozpočet.

Původně si měl jednu z hlavních rolí střihnout Brad Pitt, který už s Limanem dělal na Smithových, teď se ale začalo šuškat, že Pitta nahradí Tom Cruise. Ten se snaží o velký návrat do Hollywoodu a o alespoň částečné obnovení jeho pohaslé star power - a nutno podotknout, že se mu to docela daří, protože má na příští dva roky solidně nadupaný kalendář. Hodně bude samozřejmě záležet na jeho nové Mission: Impossible, o níž se už po trojce šuškalo, že bude Cruisovým posledním "impossibláckým" zářezem. Film bude pro Cruise opravdovou zkouškou - u Zatím spolu, zatím živí se s menším úspěchem počítat dalo (i když je to skvělý film), pokud se ale nezadaří čtvrtému M:I, o Cruise už bude mít zájem asi málokdo. Každopádně zrovna We Are Mortals zní jako film, do kterého se Cruise hodí - zvlášť vzhledem k tomu, že jsme ho od Minority Report v pořádné sci-fi (krom Války světů) neviděli.

---

Vytáhni v hospodě: Tom Cruise sice zní cool, samozřejmě se ale nejedná o hercovo původní jméno. Ještě než začal obrážet Hollywood, jmenoval se Thomas Cruise Mapother IV. To bylo ještě v době, kdy se chtěl stát knězem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace