Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 39/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo se objeví po boku Arnolda Schwarzeneggera v jeho novince? Co plánují tvůrci posledních X-Menů? A jak to vypadá s hereckou kariérou Clinta Eastwooda?  

Johnny Depp by si mohl zahrát v biografii autora dětských knížek Dr. Seusse, rozhodně bude film produkovat. Javier Bardem bude dabovat záporáka v Já, padouch 2. Paul Walker se bude snažit zachránit svou dceru ve zdevastované nemocnici těsně po hurikánu Katrina v thrilleru Hours. Clint Eastwood zvažuje návrat k herectví, objevit by se mohl v roli baseballového scouta, jenž se vydává na cestu přes Ameriku spolu se svou dcerou v Trouble with the Curve, režie se ujme jeho kamarád a obchodní parťák Robert Lorenz. Chris Tucker a Julia Styles se připojí k obsazení dramatu The Silver Lining Playbook.

Robert Downey Jr. by mohl oživit postavu slavného právníka Perryho Masona. Halle Berry se nejspíš objeví v novince Joela Schumachera The Hive, v níž se telefonní operátorka bude muset porvat s nebezpečným vrahem, se kterým se už v  minulosti jednou setkala. Rodrigo Santoro a Jaimie Alexander budou parťáky Arnolda Schwarzeneggera v The Last Stand. Werner Herzog bude záporákem v thrilleru Toma Cruise One Shot. Cillian Murphy by se prý mohl vrátit jako Scarecrow ve třetím Batmanovi.

Robert Zemeckis hodlá produkovat paranormální thriller z počátku minulého století o vědci Charlesu Fortovi. Scénáristé X-Men: První třída Ashley Miller a Zack Stentz budou psát „Harryho Pottera pro dospělé“ The Magicians, mělo by tu jít o partu dvacetiletých hrdinů, co studují magii. Režisér nové Věci Matthijs Van Heijningen Jr. by mohl natočit horor Army of the Dead. Z filmů Univerzální voják a Správci osudu budou možná seriály. Režisér chystaného thrilleru Contraband Baltasar Kormakur spojí ještě jednou síly s Markem Wahlbergem a to u thrilleru 2 Guns, ve kterém po sobě půjdou agend DEA a tajný agent od námořnictva a ani jeden nebude mít úplně čisté svědomí. Režisér Agenta bez minulosti Doug Liman plánuje drama Everest o horolezcích, kteří chtěli jako první ve dvacátých letec pokořit nejvyšší horu světa.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace