Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DiCaprio jako japonský zabiják!


ikona
st39.6
leonardo dicaprio
Leonardo DiCaprio možná našel svou první filmovou sérii 

Leonardo DiCaprio za sebou má tolik pamětihodných rolí, že mu může většina hollywoodských hvězd závidět, zatím se mu ale nepodařilo utrhnout si nějakou postavu, která by měla potenciál objevit se ve vlastní sérii. To by se mohlo brzy změnit. Warneři totiž hledají svou vlastní alternativu Jamese Bonda, jíž by se mohl stát tajný agent Nicholai Hel.

Pod ne zrovna libozvučným jménem se skrývá v Japonsku vychovaný agent, který operoval za Druhé světové války a postupně se z něj stal, když ho Američané propustili ze zajetí pod podmínkou zabití sovětského vědce, nejen ohromný svůdník, ale především nejlepší (a také nejdražší) zabiják. Hel je génius, vyzná se v ohromném množství kultur, umí několik světových jazyků a na svých misích, inspirovaných v románech Dona Winslowa Satori a Shibumi, cestuje po celém světě.

Prostě ideální látka, která si říká nejen o filmové zpracování, ale rovnou o celou sérii. Warneři si v hlavní roli Satori, které by mělo vyprávět o zabijákových počátcích, představují právě DiCapria. Těžko by se hledal někdo lepší nebo zajímavější. Leo už dávno vyrostl ze škatulky mladičké hvězdičky a za posledních několik let dokázal, že je špičkový herec, který má navíc čich na výborné filmy. Pokud mu tedy Satori bude alespoň trochu vonět, pravděpodobně ho za nějaký rok - dva uvidíme s pistolí v ruce, kterak bude vraždit na objednávku a užívat si za to tuny zlaťáků.

--- 

Vytáhni v hospodě: DiCaprio byl původně jedním z hlavních adeptů na roli Petera Parkera aka Spider-Mana ve filmech Sama Raimiho. Ještě že se tehdá objevil Maguire...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace