Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s Mass Effectem?


ikona
Mr. Hlad
mass effect
Co můžeme čekat od adaptace slavné počítačové hry?  

Už dávno neplatí, že počítačové hry jsou jen pro děti nebo pro dospěláky, kteří mají strach z jakéhokoliv kontaktu s jiným člověkem. Dnes tento průmysl nabízí působivé příběhy plné emocí, adrenalinem našlapanou akci a komplikované zápletky, jež často zadupávají do země i hollywoodské velkofilmy. Sci-fi série Mass Effect, jejíž třetí díl by měl dorazit někdy na jaře, je proslulá nejen svou kvalitu, ale především filmovostí. Epický sci-fi příběh snese srovnání s universem George Lucase, a tak není divu, že po příběhu komandéra Sheparda sáhnul Hollywood. O tom, že Legendary Pictures chystají adaptaci, jsme už v minulosti psali, teď vyplulo na povrch pár dalších zajímavých informací. Na jména herců a režiséra si ještě nejspíš nějakou dobu počkáme,zdá se však, že všechno je na dobré cestě a za pár let bychom mohli mít v kinech podívanou, která fanoušky science fiction posadí na zadek.

Producent hry Casey Hudson a scénárista chystaného filmu Mark Protosevich prozradili, že adaptace nebude vycházet ani z jednoho herního dílu a dočkáme se úplně nového příběhu. Potichu se dokonce mluví o trilogii, ale oba pánové moc dobře vědí, že nejdůležitější je první krok, takže pokud dojde na nějaké sequely, nejspíš se o nich jen tak nedozvíme, teď je prioritou jednička. Ačkoliv dostaneme úplně novou zápletku, máme čekat návrat známých hrdinů a hlavní postavou bude i v tomhle případě Shepard. A bude to chlap (ve hře si můžete vybrat). Fanoušky hry určitě potěší, že firma BioWare pomáhá se scénářem, ovšem nejspíš nebudou nadšeni z toho, že Seth Green, který ve hře dabuje pilota Jokera, se ve filmu neobjeví. Detaily o obsazení a další informace se prý dozvíme brzy, každopádně jisté je teď to, že na filmovém Mass Effectu se pracuje a to je dobře. Málokterá současná hra by totiž vypadala na plátně tak dobře jako tohle obří vesmírné dobrodružství.

-----

Vytáhni v hospodě: Herní Mass Effect zaujal docela velkým počtem známých hereckých jmen. Hrdiny a padouchy dabovali třeba Martin Sheen, Carrie-Ann Moss, Lance Henriksen nebo zmíněný Seth Green.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace