Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 36/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo se připravuje na apokalypsu? Co plánuje Roland Emmerich? A proč sakra remakovat Bod zlomu?  

V kouzelnickém thrilleru Louise Leterriera Now You See Me se nejspíš objeví i Isla Fisher. V komedii Setha Rogena a Jaye Baruchela Jay and Seth vs. The Apocalypse uvidíme i Jamese Franca a Jonaha Hilla. Záporák z nové Planety opic David Oyelwo si zahraje po boku Toma Cruise v thrilleru One Shot. Denzel Washington dostal nabídku zahrát si v remaku oscarového argentinského dramatu The Secret in Their Eyes. Nathan Lane a Julianne Moore se objeví v indie komedii The English Teacher. Richard Ayonade ze seriálu IT Crowd si zahraje ve hvězdně obsazené komedii Neighborhood Watch. V Django Unchained uvidíme Geralda McRaneyho, ale nejspíš se budeme muset obejít bez Kevina Costnera, který má plný diář.

V dalším dílu Resident Evil se vrátí i Boris Kodjoe, jeden z přeživších z minulého dílu. V novince Roberta Redforda The Company You Keep si zahrají i Stanley Tucci a Chris Cooper. Hugh Grant rozšíří obsazení Cloud Atlas sourozenců Wachowských. V thrilleru Frozen Ground, kde si půjdou po krku Nicolas Cage a John Cusack, uvidíme i Vanessu Hudgens. V dramatu Flight Roberta Zemeckise si zahraje i Kelly Reilly. Colin Firth se objeví v dramatu Railway Man, což bude adaptace skutečného příběhu o vojácích, kteří byli mučeni Japonci během druhé světové války.

Roland Emmerich chystá sci-fi Singularity, v němž se dostaneme do budoucnosti, ve které lidstvo ohrožují jeho vlastní technologie. Začaly práce na remaku kultovního Bodu zlomu. Tvůrce úspěšného hororu Last Exorcism Daniel Stamm bude režírovat remake thajského filmu 13: Game of Death. Dustin Hoffman se chystá poprvé režírovat a volba padla na adaptaci divadelní hry Quartet a zahrají si tu Michael Gambon, Maggie Smith nebo Billy Connolly. Gary McKendry, tvůrce chystaného thrilleru Killer Elite, plánuje remake francouzské detektivky Joseph, v níž se stárnoucí podvodník rozhodne spojit síly s dcerou svého bývalého parťáka. James McTeigue chce natočit film o Eliotu Nessovi a jeho honu na Al Capona.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace