Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine se opět posouvá


ikona
KarelR
hugh jackmanjames mangoldwolverine
Adamantiový bijec to tentokrát nemá moc jednoduché. 

A přitom to kdysi vypadalo tak nadějně! Od října 2010 do března 2011 jsme mohli snít o tom, jak bude další Wolverine super. Jeho první sólovka sice moc oslnivá nebyla. Vydělala ale moc peněz na to, aby to Logan na plátně zabalil. A když se k projektu nachomýtli Christopher McQuarrie a Darren Aronofsky, protestoval proti němu málokdo. Scénář od autora Obvyklých podezřelých a za kamerou režisér Wrestlera? Skoro až moc krásné na to, aby to byla pravda.

A taky že ano. Původně lednové natáčení se přesunulo na březen, Aronofsky však film těsně před ním opustil. A tak začalo rychlé hledání náhrady. Ta se našla v červnu, kdy Foxové najali Jamese Mangolda (Zatím spolu, zatím živí), a všichni začali definitivně mluvit o podzimním startu produkce. Dočkáme se ho? Bohužel ne.

Do nebes vychvalovaný scénář totiž dostane přepis. Bude za ním stát Mark Bomback, který napsal vlakový thriller Nezastavitelný, a podílel se i na (právě natáčeném) remaku Total Recallu nebo Singeově fantasy Jack the Giant Killer. Kdo ví, jestli se film upravuje podle Mangoldových poznámek, nebo se Foxové snaží srazit rozpočet. Úpravy by každopádně měly trvat pěkných pár měsíců a s roztočením kamer se nepočítá dřív než na jaře 2012.

Jackman si mezitím stihne natočit novou verzi Bídníků, ve které bude poslouchat čerstvě oscarového Toma Hoopera. A comicsovým fandům nezbývá, než doufat, že Wolverinovo japonské dobrodružství nedostane od Bombacka pár těžkých ran. Zachován tak zůstává alespoň plán točit přímo v Tokiu (zbylé lokace poskytne Toronto), kde by měl oblíbený hrdina nakrájet nebezpečného Silver Samuraie. A podle nových infomací se potká i se svojí zákeřnou comicsovou manželkou Viper (aka Madame Hydra). Milé.

Premiéru by potom Wolverine teoreticky mohl stihnout v létě 2013, čímž by se nám víceméně naplnilo další comicsy nabité léto. V květnu totiž dorazí Iron Man 3, v červenci Thor 2, a mezi nimi zkusí diváky rozdrtit Snyderův Man of Steel. Silná konkurence. Snad se v ní zástupce X-Menů neztratí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace