Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 24/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Chystá se Ron Howard na Formule? Kdo bude bojovat proti obřím monstrům? Co plánuje JCVD? A uvidíme dalšího Supermana?  

Dalším trpaslíkem ve Snow White and the Huntsman by měl být Ray Wintstone. Idris Elba nakonec získal hlavní roli v monster filmu Guillerma del Tora Pacific Rim. Jean-Claude Van Damme bude hledat unesenou dceru mistra bojových umění v Six Bullets. V komedii Sashy Baron Cohena The Dictator uvidíme i Johna C. Reillyho a Megan Fox, ta bude mít prý jen cameo. Douglas Booth se objeví po boku Hailee Steinfeld z Opravdové kuráže v nové verzi klasiky Romeo a Julie. Tom Welling by rád natočil celovečerní film Smallville. V Hobitovi uvidíme i Evangeline Lilly ze seriálu Ztraceni. Paul Bettany by si mohl zahrát Javerta v nové verzi Bídníků, kde se objeví i Hugh Jackman. Jon Hamm a Melissa McCarthy by se mohli objevit v hlavních rolích nové komedie Paula Feiga, tvůrce komerční pecky Ženy sobě.

V hlavních rolích novinky Jasona Reitmana Labor Day uvidíme Joshe Brolina a Kate Winslet. Annette Benning si zahraje matku Paula Dano, který bude mít v He Loves Me tak zásadním způsobem zlomené srdce, že mu to brání v jeho spisovatelské kariéře. Zoe Saldana a Mark Ruffalo si zahrají manželský pár v krizi ve filmu Infinitely Polar Bear, produkuje J. J. Abrams. Xavier Samuel se připojí k Samu Worthingtonovi v surfařském dramatu Drift. Channing Tatum bude produkovat a hrát v thrilleru ze současného Ruska Blood Brothers. Ed Helms a Isla Fisher se sejdou před kamerou u komedie o šesti párech a těhotenství What to Expect When You`re Expecting.

Legenda Warren Beatty se chystá znovu psát, režírovat i hrát. Údajně v zatím nepojmenované komedii pro Paramount. Režijní debut chystá i Peter Sarsgaard, mělo by jít o adaptaci knihy Born to Run¸ jejíž hrdina se seznámil s kmenem žijícím daleko od civilizace a zjistil, že jde o nejlepší dálkové běžce na světě. David Goyer píše scénář pro seriálovou adaptaci skvělého a hodně drsného comicsu 100 kulek. Režisér chváleného filmu Drive Nicolas Winding Refn by si rád natočil Wonder Woman. Do v hlavní role chce Christinu Hendricks z Mad Men. Režisér Rytířů ze Šanghaje a Nesvatbových David Dobkin plánuje film o králi Artušovi. Údajně se začalo zase pracovat na filmové adaptaci angličákových Hot Wheels. Ron Howard krouží okolo závodnického dramatu z prostředí Formule 1 Rush, které by se mělo zabývat rivalitou mezi Nikim Laudou a Jamesem Huntem.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace