Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rambo versus Conan


ikona
Mr. Hlad
sylvester stallone
Sylvester Stallone ví, jak si získat pozornost 

Sylvester Stallone se díky čtvrtému Rambovi a The Expendables zase vrátil tam, kam po právu patří, tedy na vrchol. A teď se tam hodlá udržet. Na rok 2012 chystá novinku, která se původně měla jmenovat Killshot, ale od toho se opustilo a teď se zdá, že by se film mohl jmenovat podle své comicsové předlohy, tedy Bullet to the Head. Příběh však samozřejmě zůstane stejný. Sly si zahraje nájemného vraha, jehož parťák to při akci koupil. Podobně na tom bude i Sung Kang z posledních dílů Rychle a zběsile, ten se objeví v roli policisty, který také přišel o kolegu. Ti dva se logicky rozhodnou spojit síly a nakopat řitě záporákům. Film vzniká v produkci Joela Silvera, jenž dal světu sérii Smrtonosná zbraň, ale taky třeba Posledního skauta nebo Matrix. Režíruje matador Walter Hill, tvůrce 48 hodin.

A teď k tomu podstatnému. Stallone sice přišel o název, ale získal herecké parťáky. A sakra zajímavé. Jeho dceru si zahraje nepříliš známá Sarah Shahi a hlavního záporáka Jason Momoa. Ten je teď po Hře o trůny a před očekávaným Conanem nejspíš hodně žádané zboží, ale určitě bude fajn pojistit si respekt fanoušků tím, že se nejdřív objeví vedle akční legendy, než že se bude pokoušet rovnou se jí stát. Duel Sylvestra Stallona a Jasona Momoy tak posouvá tenhle zatím nepojmenovaný film v žebříčku očekávaných pecek zatraceně vysoko. Snad si ti dva padnou do noty i na place, v druhých Expendables by pro Momou bylo určitě taky místo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace