Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Aronofsky, Bale a Noe


ikona
st39.6
christian baledarren aronofsky
Biblický příběh s Batmanem v hlavní roli? 

Vzpomínáte na Aronofskyho vysněný projekt o Noem, o kterém jsme psali před čtyřmi měsíci? Tehdy režisér Černé labutě, Wrestlera, Fontány a Requiem za sen ještě netušil, že odstoupí od Wolverina, a přeci už se o Noem mluvilo jako o jeho dalším filmu. Darren onehdy nechal zpracovat comicsovou verzi svého příběhu, aby měl s čím obcházet studia a zdá se, že několik producentů zaujal. O jeho film totiž projevili zájem u New Regency, u Paramountu, u Foxů a u Summit Entertainment.

Jediný háček je v tom, že ačkoliv je Aronofsky zajímavý režisér a v rukou drží bez debat podnětnou látku, pořád chce na film kolem sto třiceti milionů dolarů. A to není málo. Proto aby přesvědčil producenty o tom, že má do jeho filmu smysl nasypat tak ohromnou sumu peněz, musí Aronofsky sehnat hvězdu, která by mu Noa svou přítomností na plátně zaštítila. A zdá se, že jednu našel.

O hlavní roli v apokalyptickém filmu totiž projevil zájem Christian Bale. I kdyby se Aronofsky do Noa pustil hned, film se do kin rozhodně nestačí dostat před Dark Knight Rises, tedy třetím Batmanem. Každému producentovi přitom musí být jasné, že z posledního dílu Nolanovy trilogie bude ohromný hit, který se možná pokusí dosáhnout na další miliardu na tržbách. Ne, že by to Bale ke hvězdnému statutu potřeboval, tou dobou však bude dost možná na vrcholu své slávy. A Aronofskymu by se při jeho účasti sháněly peníze skoro samy. Takže pokud půjde všechno podle plánu, biblický příběh bude Darrenovým dalším počinem. A hrát v něm bude Bale. Mňam.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (37)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace