Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Xavierova třída na prázdniny nehraje


ikona
Mr. Hlad
bryan singermatthew vaughnx-men
O čem bude pokračování letošních X-Menů?  

Comicsovka X-Men: První třída patří mezi nejzajímavější filmy, které se letos do kin dostaly. Diváci si na ní sice cestou hledají trochu hůř, ale to je jejich chyba. My jsme spokojení. A jsme rádi, že se začíná velmi potichu mluvit o dvojce. Matthew Vaughn už před premiérou řekl, že by se mu líbilo v případném pokračování zavraždit Johna F. Kennedyho a to rovnou s pomocí Magneta a jeho schopností. Dodnes panují nejasnosti ohledně smrti tohoto prezidenta, tak proč by ho nemohl zabít mutant, který bude na dálku ovládat dvě kulky? To ale není všechno. Vaughn by rád v případné dvojce představil dalšího mutanta, který by šel Magnetovi po krku, profesor X je totiž možná až příliš velký klaďák.

Kdo by to měl být, to režisér odmítá prozradit, ale možná by mohlo jít i chlapíka jménem Cable. To je sice syn Cyclopse, což může scénáristům nadělat hodně problémů (v době První třídy ještě Cyclops není ani na světě), ale na druhou stranu je to pořádný drsňák, který má blíž spíš k Wolverinovi než ke správňáckým X-Menům, navíc zvládá telepatii, telekinezi a pár dalších veselých věcí. Magnetovi by rozhodně mohl zatopit. Jeho tvůrce Rob Liefeld navíc nedávno na Twitteru napsal, že by byl sakra rád, kdyby se Cable objevil a že chce, aby ho hrál Stephen Lang.

A s pár nápady přichází i režisér prvního a druhého dílu a producent První třídy Bryan Singer. Nedávno projevil zájem vrátit se k x-menovské sérii i jako režisér a to hned po tom, co dokončí fantasy Jack the Giant Killer, na kterou se můžeme těšit příští rok. Neprozradil sice, jestli by se chtěl upsat dalšímu Wolverineovi, regulérním čtvrtým X-Menům nebo X-Men: Second Class, ale rád by prý mutanty zapojil do hnutí za lidská práva v šedesátých letech, takže o pokračování letošní pecky minimálně uvažuje. Kdo bude točit co a kdy se rozjedou kamery, to však zatím netušíme a nejspíš ještě dlouho tušit nebudeme. Každopádně X-Men je natolik silná značka, že i přes vlažný komerční úspěch První třídy nenechají Foxové mutanty zavřené někde v sejfu. Na oficiální informace si tedy ještě počkejme, buďme ale zatím rádi, že Vaughn i Singer svou budoucnost plánují u mutantů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace