Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #90 o Batmanovi a Arnoldovi


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak balí holky Arnold? Který comicsový hrdina je největší loser? Kde nakoupit nejstylovější burgry? A jak vypadá první fantrailer na nového Batmana?  

Výplach vám to dá sežrat!

Playboy týdne
Arnold Schwarzenegger umí všechno. Umí být cool, umí si říct za roli o víc peněz než kdokoliv jiný, umí vládnout Kalifornii a vlastní stíhačku. Je to borec. A stejný borec je i co se randění týče. Jeho muskulatura a charisma mu do postele vhání nejen členky americké aristokracie a ošklivé pokojské, ale v podstatě všechny osoby opačného pohlaví. Jeho metoda je totiž stejně prověřená jako zabírající. Arnold je prostě za každých okolností sám sebou. A někdy je navíc tak trochu Terminátor.

Bistro týdne
Některé otázky si lidstvo bude pokládat vždycky. Třeba jestli je lepší hokej nebo fotbal, kolik je přijatelná cena za půllitr Plzně, proč lidi pořád poslouchají Michala Davida a kde mají nejlepší burgry. Ani na jednu vám neodpovíme, i když u toho Michala Davida mám svoji teorii, ale s těmi burgry bychom vám přeci jenom trochu pomoct mohli. Je totiž jasné, že i kdyby majitelé tohohle pojízdného bistra dělali to nejhnusnější jídlo na světě, co se prezentace týče nic se mu vytknout nedá.

Souhrn týdne
Harry Potter za pár měsíců končí. Ať už jste si ho zamilovali nebo vás minul, fakt je, že tahle série se nesmazatelně zapsala do filmové historie. Byla úspěšná finančně, uspokojila fanoušky předlohy a do značné míry i nečtenáře a v podstatě na ní vyrostla celá jedna divácká generace. Ale po osmi filmech má Harry jednoduše utrum. Pokud si však před návštěvou druhé části filmu Harry Potter a Relikvie smrti chcete v rychlosti zopakovat všechny důvody, proč byste měli vyrazit i teď, tenhle trailer složený z nejepičtějších a nejvýznamnějších scén vám snad pomůže.

Móda týdne
Každý člověk něco sbírá. Hokejové kartičky, známky, DVDčka nebo mrtvé ptáky, které si doma může vycpat. Nikoho neodsuzujeme. John Lasseter z Pixaru sbírá havajské košile. Respektive ne sbírá, on je samozřejmě nosí, ale má jich výrazně víc než obyčejný člověk. V jeho šatníků totiž najdeme 374 vesele barevných košil. I kdyby nosil každý den jinou, tak mu na konci roku pořád zbude pár čistých. A to jsou to prosím košile, které má Lasseter v „aktuálním zápřahu“. Holt když děláte pro Pixar a celý den malujete veselá auta, tak se to nějak projeví.

Nicolas Cage týdne
Tak je to oficiální. Nicolas Cage povýšil z divného herce na člověka, ze kterého si můžou dělat legraci úplně všichni. Před pár dny v Americe běžel další díl show Saturday Night Live a Andy Samberg si nejspíš řekl, že dříve milovaný herec a držitel Oscara je tak strašně v hajzlu, že si z něj prostě může nepokrytě utahovat. A Bradley Cooper s tím evidentně taky nemá problém.

Trailer týdne
V téhle kapitolce nečekejte laciné vtipy na téma českých celebrit, zesměšňování Twilightu ani adorování Arnolda Schwarzeneggera. Teď to bude chvilku vážné. Máme tu první pořádný fanouškovský trailer na The Dark Knight Rises a když přihlédneme k tomu, že Christopher Nolan zatím nevypustil do světa vůbec žádné záběry, je nutné uznat, že tohle se zatraceně povedlo. Kdyby mi někdo pustil tenhle trailer v kině, chtěl bych film vidět. Kdyby šlo o oficiální upoutávku, nemám nejmenší problém napálit jí pět hvězd. Takže se na to taky koukněte a doufejte, že Christopher Nolan se vytáhne s něčím ještě lepším.

Předčítač týdne
Michael Sheen je vynikající herec a můžeme ho vidět jak v komerčních blockbusterech typu Tron: Legacy, tak i v malých ale ambiciózních dramatech typu Duel Frost/Nixon. A taky ve Stmívání. Nedávno Sheen v jakési britské talkshow předvedl, jak by to asi vypadalo, kdyby dostal roli ultimátního bondovského záporáka Bloefelda a bylo to docela fajn. Teď se rozhodl přečíst lidu část obskurní fanouškovské povídky na téma Stmívání. A jeho stoprocentně seriózní projev je opravdu hodně zábavný. Teď Sheen musí doufat, že žádná z fanynek nepochopí, že si z celé ságy dělá brutální legraci. Nemusel by to rozchodit.

Comics týdne
Blade, X-Meni, Spider-Man, Thor, Captain America, Iron Man, Batman, Fantastická čtyřka, Kick-Ass, Losers... comicsových filmů je opravdu hodně. Některé jsou o fakt divných lidech ve fakt divných kostýmech, jiné se snaží držet reality a další se pokouší být dospělejší než jejich předlohy. Někteří hrdinové to však i přes hlad po nových comicsových adaptacích do kin jednoduše nedotáhnou. Třeba Hawkman. Chcete vědět proč? Jeho comicsoví kolegové vám to celkem jasně vysvětlí.

Interview týdne
Tak jo, Pařba v Bangkoku je v kinech a aby vydělala, tolik, kolik vydělala (tedy ZATRACENĚ moc), bylo potřeba dát o tom lidu vědět. Zach Galifianakis tedy natočil další díl své mimózní talkshow Between Two Ferns. A pozval si tam Willa Ferrella, který měl teoreticky propagovat svou novinku Everything Must Go. Co se stane, když se tihle dva magoři bez zábran sejdou před kamerou, zjistíte po kliknutí sem.

Duel týdne
Ohledně Johnnyho Deppa a jeho schopnosti utáhnout s postavou Jacka Sparrowa celý film máte docela jasno. Sparrowovi jste řekli celkem jasné ne.

Dnes duelovat nebudeme, místo toho bychom rádi věděli, koho byste rádi viděli v hlavní roli hrané adaptace comicsu (respektive anime) Akira. Keanu Reeves o film zájem neměl, takže studio teď hledá novou tvář. Napadá vás někdo? Jméno pište do předmětu, do textu uveďte důvody.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace