Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hobit potká Sherlocka Holmese


ikona
st39.6
Obsazení Hobita doplňuje další hvězda Sherlocka Holmese 

Peter Jackson už sice prequel Pána prstenů několik týdnů natáčí, nic mu to ale nebrání v dalším a dalším obsazování hlavních rolí. Několik postav z Hobita totiž ještě postrádá tvář. Před pěti dny tak Jackson mohl fanoušky potěšit obsazením Stephena Frye, který si zahraje Pána Jezer, nebo Conana Stevense, obra, který si střihne skřeta se jménem Azog.

Pravda, Peter Jackson je sám tak trochu hobit, přesto asi nikdo nepochybuje o tom, že je Conan kapánek přerostlé hovádko:

Nejzajímavější zpráva o obsazení další procházky Středozemí ale nezazněla z úst Petera Jacksona, do světa jí omylem vypustil Martin Freeman. Ten na předávání cen BAFTA v Londýně utrousil, že se na placu opět sejde se svým kolegou Benedictem Cumberbatchem, stoupající hereckou hvězdou, která se objeví ve Spielbergovu War Horse a v Tinker, Taylor, Soldier, Spy.

Většina čtenářů MovieZone ho ale zná především jako Sherlocka Holmese z televizní mini-série, kde Cumberbatch párádně ztvárnil moderní verzi vyšinutého detektiva. A ano - jeho společníka tu hrál tehdá ještě ne-hobit Martin Freeman.

Freemanova velkohubost asi Jacksonovi radost neudělala, Cumberbatchovo obsazení totiž mělo zůstat tajemstvím. Vedle toho, že ve filmu hraje, proto žádné další informace nemáme. Asi to ale bude jedna z větších rolí, ostatně Jackson by takového herce neobsazoval jen jako nějakou nevýraznou vedlejší postavu. Nějaké tipy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace